Stoiximan Super League

Ζέκα: «Η φανέλα είναι πάνω απ’ όλα»

Τους νέους στόχους του Παναθηναϊκού έθεσε ο Καρλς Ζέκα, τονίζοντας πως όλοι θα βάλουν τα δυνατά τους, έχοντας την ανάγκη να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που αξίζει.

Για την φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού μίλησε ο Καρλς Ζέκα κατά την αναχώρηση της ομάδας, τονίζοντας πως όλοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να είναι η φετινή σεζόν καλύτερη από την περσινή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προετοιμασία: «Με τη νέα σεζόν ελπίζω να καταφέρουμε να γράψουμε μια νέα ιστορία, καλύτερη από την περσινή... Θέλουμε όλοι να είμαστε καλύτεροι. Ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε όλοι περισσότερο για να γίνει αυτό. Θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε να πιάσει τόπο η προετοιμασία για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον ίδιο: «Είμαι καλά... Ήταν λίγες οι μέρες των διακοπών, όμως η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν οι προπονήσεις και το ποδόσφαιρο. Είμαι πανέτοιμος για τη νέα σεζόν και θα φανώ στο γήπεδο όσο πιο έτοιμος γίνεται. Έρχεται μια δύσκολη σεζόν και οφείλουμε όλοι να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Για ό,τι συνέβη με την Καμπάλα πέρυσι και την ανάγκη για διαφορετικό ξεκίνημα: «Πέρυσι τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ άσχημα για εμάς… Αυτά τα παιχνίδια και ο αποκλεισμός τριγυρνούν ακόμα στο μυαλό μου, αλλά έχουμε μπροστά μας μια νέα σεζόν και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα περσινά και την Καμπάλα. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί κάτι τόσο άσχημο. Απαγορεύεται να επιτρέψουμε να ξαναγίνει κάτι τέτοιο.

Δεν είναι θέμα… εκδίκησης, αλλά θέμα της ομάδας μας και της ανάγκης να την επαναφέρουμε εκεί που αξίζει. Δεν έχουμε… έχθρα με κανέναν και δεν κοιτάζουμε τους άλλους. Το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός αξίζει να βρίσκεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο: «Προσωπικά δεν έχω να πω κάτι διαφορετικό απ' ότι λέω κάθε σεζόν προς τον κόσμο… Θα τα δώσουμε όλα για να γίνουν διαφορετικά πράγματα απ' ότι την περασμένη σεζόν. Αυτό που θέλω να πω είναι πως όλοι θα παλέψουμε για τη φανέλα, γιατί η φανέλα είναι πάνω απ' όλους και πιο σημαντική απ' οτιδήποτε άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x