Βέλγιο

Ζινκερνάγκελ: «Κατάλαβα ότι δεν θα παίζω στον Ολυμπιακό»

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ μίλησε για τη θητεία του στον Ολυμπιακό, αλλά και το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη Σταντάρ Λιέγης.

Εντυπωσιακός ήταν ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στο δεύτερό του ματς με τη Σταντάρ Λιέγης και στο πρώτο μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδας. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης (και πάλι) στο πέρασμά του από τους Πειραιώτες.

Αρχικά αναφέρθηκε στη σημερινή νίκη επί της Κλαμπ Μπριζ και (μεταξύ άλλων) ανέφερε: «Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ένιωσα τη ζεστασιά του κοινού. Επιβεβαιώθηκε το προαίσθημα όταν έβαλα το γκολ».

Στη συνέχεια μίλησε για το εκτός περιοχής σουτ με το οποίο άνοιξε το σκορ: «Μερικές φορές πετυχαίνεις πράγματα όταν δεν το σκέφτεσαι ότι θα συμβεί. Το προσπάθησα, δούλεψα και έπεισα τον εαυτό μου ότι ίσως ο νόμος δεν είναι τόσο ισχυρός όσο νομίζουμε».



Σε ό,τι αφορά το 2-0 είπε: «Στο δεύτερο γκολ μου, είμαι τυχερός επειδή έχω πολύ χώρο. Πρόκειται για μια κατάσταση που δεν αρέσει στους αμυντικούς. Μπόρεσα να το εκμεταλλευτώ και άφησα το ένστικτό μου να μιλήσει Είναι υπέροχο, αλλά το κύριο θέμα είναι η ομάδα και μόλις πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε διεκδικητή του τίτλου».



Ο Ζινκερνάγκελ μίλησε για τη θητεία στον Ολυμπιακό και το «διαζύγιο» με τον σύλλογο. «Όταν ένιωσα ότι δεν θα παίζω στον Ολυμπιακό, έπιασα απευθείας το χέρι που άπλωσε η Σταντάρ. Πήρα το τηλέφωνό για να μιλήσω με τον Ρόνι Ντέιλα και να του πω ότι ήθελα πολύ να έρθω στην ομάδα. Όταν μπορείς να εξελιχθείς σε μια τέτοια… ηλεκτρική ατμόσφαιρα, δεν το σκέφτεσαι δεύτερη φορά», επεσήμανε ο Δανός άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x