Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Χρειάζεται μία νίκη για να φτιάξει ψυχολογία ο Ολυμπιακός»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού-κρίσιμου αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως ο Κορμπεράν κάνει προετοιμασία εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τη δυσκολία που έχει αυτό. Κάθε προπονητής κάνει αυτή δουλειά τον Ιούλιο κατά κύριο λόγο την προετοιμασία και όσο δεν έρχονται τα θετικά αποτελέσματα, όσο δεν έρχεται μία νίκη που θα φτιάξει την ψυχολογία, δεν βοηθάει αυτό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το είχε κάνει στο παρελθόν με τον Βαλβέρδε ο Μαρινάκης, αλλά τώρα ο Βαλβέρδε είναι στην Μπιλμπάο (για εκείνους που θα τον ήθελα στην ομάδα)», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Είναι πρώτη φορά που δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Κάρλος, και έχει πάει με μία προπόνηση το Σάββατο, με ό,τι προπόνηση έχει κάνει ο Ισπανός για το σημερινό παιχνίδι. Έχει ακόμα ένα πρόβλημα ο Κορμπεράν ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Δεν χρειάζεται άλλοθι ο Ισπανός, αλλά το θέμα είναι πως αυτά είναι τα δεδομένα στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x