Βέλγιο

Ζινκερνάγκελ: «Το να παίξω στην Ευρώπη με την Σταντάρ είναι κάτι το ξεχωριστό»

Με δηλώσεις του σε βελγικό Μέσο, ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ επιβεβαίωσε την επιθυμία του να παραμείνει στην Σταντάρ Λιέγης και μετά το πέρας του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό.

Ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν στο Βέλγιο, μετρώντας μέχρι στιγμής 17 συμμετοχές με επτά γκολ και δύο ασίστ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, όντας μάλιστα ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως έχει εγκλιματιστεί πλήρως στο Βέλγιο και στην ομάδα της Σταντάρ, με πρόσφατα δημοσιεύματα της χώρας, να αποκαλύπτουν πως σκέφτεται σοβαρά την παραμονή του στον σύλλογο της Λιέγης, και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Φήμες, τις οποίες επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Δανός, ο οποίος μιλώντας στην «La Derniere Heure», αποκάλυψε πως το να παίξει στην Ευρώπη με την Σταντάρ θα ήταν ξεχωριστό.

«Να παίξω στην Ευρώπη με την Σταντάρ Λιέγης θα είναι κάτι ξεχωριστό», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο του έμπειρου άσου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Σταντάρ βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -1 από την πέμπτη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x