Γενικά

Ζλάταν: «Θα κάνω ό,τι δεν έκανε ο Ναπολέων»

Όχι ότι είχαμε αμφιβολίες, αλλά μας το επιβεβαίωσε και ο ίδιος: ο Ιμπραΐμοβιτς είναι σαν τον Γάλλο στρατηγό, αλλά –εννοείται σαφώς- καλύτερος.

Αφού «κατέκτησε» τη Σουηδία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και την Γαλλία κατά την διάρκεια της αστραφτερής καριέρας του, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς –πιστεύει πως- πρέπει να κατακτήσει και την Αμερική και να ξεπεράσει τον Ναπολέοντα.

Δεν το λέμε εμείς, ούτε καν θα μπορούσαμε να τολμήσουμε την σύγκριση. Το λέει ο ίδιος (ο Ζλάταν, όχι ο Ναπολέων): «Είναι μια τεράστια προοπτική για μένα. Για το ποδόσφαιρο και όλα τα άλλα. Μπορώ να δω τον εαυτό μου να κατακτώ τις ΗΠΑ όπως έκανα με την Ευρώπη».

Ο Σουηδός επιθετικός, δήλωσε πως δεν είναι από τους τύπους που μένουν σε ένα μέρος καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρας του, αλλά είναι ένας άλλος… Ναπολέων: «Έχω ταξιδέψει πολύ, όπως ο Ναπολέων, και έχω κατακτήσει κάθε χώρα στην οποία έχω πατήσει το πόδι μου».

Και το… τερμάτισε λέγοντας: «Γι’ αυτό ίσως θα πρέπει να κάνω ό,τι δεν έκανε ο Ναπολέων, να περάσω τον Ατλαντικό και να κατακτήσω τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x