Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ποιό «Μπρούσκο»; Ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού!

Η σειρά του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο» που έχει αποτελέσει αιτία για την υποχώρηση της τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA θα βρει αύριο (14/10) ζόρια απ' την ΕΔΤ...

Αναφερόμαστε στη μετάδοση απ' την Δημόσια Τηλεόραση του μπασκετικού ντέρμπι, Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που ξεκινάει στις 19.15, με την pre game εκπομπή να αρχίζει στις 19.00.

Η σειρά του ΑΝΤ1, η οποία λειτουργεί σαν ιδανικό lead in του κεντρικού δελτίου του καναλιού με αποτέλεσμα αυτό να έχει κερδίσει τη μάχη τις τελευταίες μέρες απ' το αντίστοιχο κεντρικό του MEGA θα έχει «απέναντι» της το ντέρμπι «αιωνίων».

Θα μπορούσε, βέβαια, σωστά να ισχυριστεί κάποιος ότι διαφορετικά κοινά βλέπουν μία αθλητική μετάδοση και δη μία αναμέτρηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και άλλα (κυρίως τα γυναικεία) την σειρά, αλλά σε κάθε περίπτωση η «τράπουλα» αύριο θα ανακατευτεί και τα νούμερα τηλεθέασης που θα βγάλει η Nielsen την Τρίτη το πρωί θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Για την ακρίβεια, δύο θα είναι τα πιο ενδιαφέροντα ευρήματα των στοιχείων τηλεθέασης, για την Δευτέρα. Αφενός η κόντρα των πρωϊνών εκπομπών ΑΝΤ1 (με Λιάγκα-Σκορδά) και του MEGA (με Κωστόπουλο). Το άλλο θα είναι το ντέρμπι και του κόστους τηλεθέασης που θα έχουν εξαιτίας του και η σειρά του ΑΝΤ1 και τα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x