Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ποιοί θα περιγράψουν Εθνική (Μουντιάλ) και Ολυμπιακό (Τσάμπιονς Λιγκ) στη ΝΕΡΙΤ;

Κουίζ αποτελεί το ποιοί θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν (στη ΝΕΡΙΤ) τις περιγραφές αφενός του αγώνα του Ολυμπιακού στη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και άυτών της Εθνικής στο Μουντιάλ.

Χρονικά πρώτος είναι ο αγώνας ρεβάνς των Πειραιωτών στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ και (αν τα φέρουν έτσι τα αποτελέσματα στις κόντρες με την Μάντσεστερ Γ.) του μεθεπόμενου των «ερυθρόλευκων». Μετά σειρά θα πάρει, λίγους μήνες μετά, η τελική φάση του Μουντιάλ 2014 και τα παιχνίδια της Εθνικής μας με Κολομβία, Ιαπωνία και Ακτή Ελεφαντοστού. Τουλάχιστον αυτά.

Η δημοσιογραφική ομάδα που υπάρχει τώρα στην ΔΤ σίγουρα θα υποστεί αλλαγές, καθώς θα περνάει ο χρόνος, τουλάχιστον με προσθήκες συναδέλφων που θα πάρουν σίγουρα μερίδιο στο «φιλέτο» των μεταδόσεων. Και θυμίζουμε ότι απ' τον αγώνα των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Σάλκε και τον ΠΑΟΚ που έδειξε η ΔΤ μέχρι και σήμερα τις περιγραφές έκαναν οι ίδιοι δημοσιογράφοι που προσλήφθηκαν με την πρώτη «φουρνιά» στον δημόσιο φορέα.

Είναι σίγουρο, όμως, ότι στον διαγωνισμό, για την προκήρυξη στη ΝΕΡΙΤ θα καταθέσουν αίτηση συνάδελφοι που εργάζονταν στην ΕΡΤ, αλλά και αρκετοί, οι οποίοι βρίσκονταν στον ιδιωτικό χώρο των ΜΜΕ. Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ και Εθνική στο Μουντιάλ είναι τεράστια «φιλέτα» και δεν αποκλείεται να ακούσουμε φωνές, οι οποίες να προκαλέσουν έκπληξη.

Η σχετική φημολογία έχει αρχίσει να αναπτύσσεται ήδη, ενώ δεν πρέπει να βγάλουμε εκτός «κάδρου» και τις ...παράπλευρες περιγραφές ή παρουσιάσεις εκπομπών που θα γίνουν στο Μουντιάλ 2014. Κοντολογίς, έρχεται τεράστιος όγκος δουλειάς και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια το πως θα διαμορφωθεί το ...τοπίο μετά τις γιορτές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x