Stoiximan Super League

Ποιός είδε τον Βοσνιάδη και δεν τον φοβήθηκε…

Έξαλλος με την εικόνα του Απόλλωνα κόντρα στην Καλλονή, ήταν ο Αλέκος Βοσνιάδης, δύο μέρες μετά το 1-3 της Ριζούπολης.

Σκληρή γλώσσα και «γκάζια» από τον Αλέκο Βοσνιάδη στον Απόλλωνα. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» δύο μέρες μετά την ήττα από την Καλλονή, με το βαρύ 3-1 μίλησε με «σκληρά» λόγια στους ποδοσφαιριστές του, ενώ προανήγγειλε και αλλαγές στα επόμενα παιχνίδια.

«Εσείς μου φαίνεται πως δεν θέλετε με το καλό… Θέλετε μπινελίκια, αυτά που κοροϊδεύουμε. Να σας φωνάζουν, να σας μειώνουν. Εμείς σας αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Ξέρουμε, όμως, και αυτό τον τρόπο, αν θέλετε, τον κάνουμε για να είστε στην τσίτα…

Λοιπόν, μερικά πράγματα δεν μπορεί να περνάνε έτσι… Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν σε σχέση με τη νοοτροπία και το σκεπτικό της ομάδας. Έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και είναι δύσκολα. Δεν λέω, στην 4η αγωνιστική είμαστε, αλλά δεν γίνεται να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει όλοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και δεν εξαιρώ κανέναν, βάζω πρώτο εμένα…

Λοιπόν, θα γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα το Σάββατο. Δεν είμαι τρελός να κάνω 8 αλλαγές, αλλά θα γίνουν κάποιες. Να είστε όλοι έτοιμοι, γιατί όλοι θα χρειαστείτε… Κανείς δεν είναι σίγουρος και κανείς δεν έχει πάρει τη φανέλα στο σπίτι του.

Από εδώ και στο εξής, θα παίζουν οι παίκτες που είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι και αυτοί που τα δίνουν όλα. Μόνο έτσι μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα. Και το πρώτο πράγμα που οφείλουμε να φτιάξουμε είναι την άμυνά μας. Δεν γίνεται να δεχόμαστε κατά μέσο όρο δύο γκολ ανά αγωνιστική. Από εκεί και πέρα, αυτό που έλεγα όλη την εβδομάδα για τις λεπτομέρειες βγήκε. Φάγαμε το πρώτο γκολ από παιδαριώδη λάθη και μετά παρατήσαμε το παιχνίδι. Αυτό πρέπει να τελειώσει εδώ… Φανταστείτε πως, αν μέναμε συγκεντρωμένοι και ήταν στο 1-0, στο τέλος με το πέναλτι θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε…», ήταν τα λόγια του σύμφωνα με το a-sports.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x