Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ποιός θα περιγράψει το Μπενφίκα-Ολυμπιακός;

Κουίζ για δυνατούς λύτες είναι αυτή την στιγμή η περιγραφή της αναμέτρησης, Μπενφίκα-Ολυμπιακού απ' την ΕΔΤ...

Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη, θα μεταδοθεί απ' την Δημόσια Τηλεόραση, αλλά δεν γνωρίζει κανείς αν η περιγραφή θα γίνει απ' το στούντιο ή αν θα υπάρξει αποστολή στην Πορτογαλία.

Το πρόβλημα με τις συμβάσεις πολλών (και αθλητικών) δημοσιογράφων της ΕΔΤ που έληξαν θα ξεκαθαρίσει στις αρχές της εβδομάδας, κάτι που σημαίνει ότι την τελευταία στιγμή θα υπάρξει απάντηση στα δύο ερωτήματα.

Αν, βέβαια, γίνει η περιγραφή απ' το στούντιο θα είναι η πρώτη φορά που (χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα) ένα κανάλι σε αγώνα ελληνικής ομάδας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ δεν θα έχει αποστολή.

Οι Βασίλης Μπακόπουλος, Γιάννης Αναγνωστόπουλος που θα πήγαιναν στην Λισσαβώνα ανήκαν στην πρώτη «φουρνιά» δημοσιογράφων, οι οποίοι υπέγραψαν σύμβαση, για τις ανάγκες του αγώνα των πλέι-οφ Τσάμπιονς Λιγκ, Σάλκε-ΠΑΟΚ που έδειξε η ΕΔΤ (21/8), αλλά τώρα έληξε όπως και πολλών άλλων συναδέλφων.

Υπάρχουν κάποιοι που μένουν πίσω και έχουν τις συμβάσεις τους σε ισχύ, αλλά είναι μόλις εφτά εκ των οποίων οι δύο είναι γυναίκες(Δημήτρης Χατζηγεωργίου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Νίκος Οικονομόπουλος, Σήφης Βοτζάκης, Ειρήνη Μαραγκού, Γεωργία Παναγιωτοπούλου, Στέλιος Σωτηρόπουλος) και το ερώτημα είναι τι θα πρωτοπρολάβουν.

Αν δεν ξεκαθαρίσει το πρόβλημα με τις συμβάσεις θα γίνει περιγραφή απ' το στούντιο και θα προβληθούν highlights δίχως ιδιαίτερη διαχείριση. Θα αποτελέσει έκπληξη αν συμβεί κάτι αντίθετο, γιατί δεν υπάρχει και ο απαιτούμενος χρόνος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x