Γενικά

Πολύτιμη εμπειρία σε δυνατό προπονητικό καμπ πινγκ πονγκ για την Γκαϊντατζή

Την καλύτερη επιβράβευση στην προσπάθειά της, ώστε να βελτιωθεί στο παιχνίδι της μέσα από το E.T.T.U. και της Ι.T.F.F. συναντά η Λεμονιά Γκαϊντατζή.

Στο προπονητικό καμπ επιλογών της I.T.T.F., που έγινε στην πόλη Νίγκμπο της Κίνας 12-19/12, η πρωταθλήτρια του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας δεν έμεινε μόνο στα οφέλη από τη σπουδαία εμπειρία στη χώρα των παγκόσμιων πρωταθλητών, αλλά άφησε, για άλλη μια φορά, πολύ θετικές εντυπώσεις. Στη σημαντική εκδήλωση, που είχε ως κύριο χαρακτηριστικό το γεγονός ότι έγινε παράλληλα με καμπ παμπαίδων και παγκορασίδων από την ομοσπονδία της Κίνας, η Γκαϊντατζή μετείχε ως μέλος της Gen Hopes Squad 2019.

Στο τέλος, διακρίθηκε και με τη δεύτερη θέση στο προπονητικού χαρακτήρα εσωτερικό τουρνουά με τις υπόλοιπες οκτώ επίλεκτες παγκορασίδες από διάφορα μέρη του κόσμου κι αυτός είναι απολογισμός, που σαφώς μπορεί να μετρήσει την επόμενη χρονιά στις επιλογές των αρμόδιων προπονητών για την hope team Under 13 της I.T.T.F.

Η κορυφαία προπονητική συνάντηση, για την οποία είχαν επιλεγεί μόνο τρία ταλέντα από την Ευρώπη, έγινε σε άριστη συνεργασία της διεθνούς και της κινεζικής ομοσπονδίας. Το πλέον αξιοσημείωτο είναι ότι γυμνάζονταν παράλληλα στον ίδιο χώρο δεκάδες ταλέντα από την κυρίαρχη δύναμη του αθλήματος. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν από διάφορες περιφέρειες 40 αγόρια και 40 κορίτσια ηλικίας από 8 έως 12 ετών. Ήταν κάτι που συνέβη πρώτη φορά σε τέτοιο καμπ και φυσικά αποτέλεσε μοναδική εμπειρία για όλα τα παιδιά εκτός Κίνας.

Η Γκαϊντατζή αγωνίστηκε με πέντε παγκορασίδες τη μία μέρα και με πέντε ακόμη τη δεύτερη. Είχε 1 νίκη και 4 ήττες την πρώτη φορά και 4 νίκες και 1 ήττα τη δεύτερη.

H δις πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού παγκορασίδων ενθουσιάστηκε από τα όσα έζησε κι έφυγε με… βαριά καρδιά. «Ήταν αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Έζησα υπέροχη εμπειρία και δεν θα ήθελα να… φύγω. Ήταν όλα τόσο οργανωμένα. Πολύωρη προπόνηση στο τραπέζι, φυσική κατάσταση, μπορώ να πω ότι τις δύο πρώτες ημέρες δυσκολεύτηκα να βγάλω το πρόγραμμα, αλλά μετά το συνήθισα και όλα κύλησαν κανονικά για μένα», τόνισε αρχικά η Γκαϊντατζή και πρόσθεσε πως:

«Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η προπόνηση με τους Κινέζους. Οι μικροί σε ηλικία αθλητές, οι βοηθοί προπόνησης, η απόλυτη συνέπεια και πειθαρχία στο πρόγραμμα και γενικά η οργάνωσή τους. Πέρα από το υψηλό επίπεδο όλων των παιδιών, το πώς δούλευαν προπονητές και αθλητές ήταν κάτι το αξιοθαύμαστο. Προσωπικά, κατάφερα να έχω την αγωνιστική παρουσία που ήθελα. Είμαι ευχαριστημένη και ήταν σημαντικό που έπαιξα καλά και στους εσωτερικούς αγώνες και πλασαρίστηκα μέσα στην τριάδα».

Στο εσωτερικό τουρνουά η μαθήτρια της 1ης Γυμνασίου σημείωσε 6 νίκες και 2 ήττες και κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Έχασε μόνο από την εκπρόσωπο της Ρουμανίας με 3-2 σετ και από την αθλήτρια από τις Μαλδίβες με 3-0. Πρέπει να σημειωθεί ακόμη ότι μπήκε στην πρώτη τριάδα για τρίτη φορά σε ισάριθμα καμπ μέσα στο 2019.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x