Γενικά

Πολυχρονίδης, Κυριακίδης, Παπαδάκης και Βασίλι πρώτευσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπότσια

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης κατέκτησε τον τίτλο στο ατομικό BC3 για 18η φορά στην καριέρα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπότσια.

Επίσης, οι Δημήτρης Κυριακίδης, Αλέξανδρος Παπαδάκης και Νίκος Βασίλι να κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες BC1, BC2 και BC4 αντίστοιχα.

Ο Πολυχρονίδης, με s.a. την Κατερίνα Πατρώνη, στον τελικό της κατηγορίας νίκησε 4-0 την Αναστασία Πυργιώτη (s.a. Ευτυχία Κυλιακούδη). Τρίτη ήταν η Άννα Ντέντα με s.a. τη Χριστίνα Ντέντα (5-1 στον «μικρό» τελικό τον Κωνσταντίνο Μασούρα με s.a. τον Σωτήρη Χρονόπουλο).

Ο Κυριακίδης στον τελικό της BC1 νίκησε 4-2 τον Χρήστο Κυπριώτη, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Διονυσία Τσακίρη (6-1 στον «μικρό» τελικό τον Νίκο Μπουλούκο). Στην BC2, o Παπαδάκης πήρε τον τίτλο μετά τη νίκη στον τελικό με 5-1 επί του Μανώλη Κοκονου, ενώ τρίτος ήταν ο Νίκο Γονιός (9-0 τον Γεώργιο Πρεάρη στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο).

Τέλος, στην κατηγορία BC4 πρώτευσε ο Νίκο Βασίλι, ο οποίος στον τελικό νίκησε 8-2 τον Νίκο Κωνσταντόπουλο. Τρίτος ήταν ο Άρτι Τσουκαλι που επικράτησε στον «μικρό» τελικό 4-2 του Ευάγγελου Μαρτίνου.


Οι τρεις πρώτοι/ες ανά κατηγορία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπότσια:

BC1: 1. Δημήτρης Κυριακίδης (Τυρταίος), 2. Χρήστος Κυπριώτης (Τυρταίος), 3. Διονυσία Τσακίρη (Τυρταίος)

BC2: 1. Αλέξανδρος Παπαδάκης (Άγιος Χριστόφορος), 2. Μανώλης Κοκονος (Άγιος Χριστόφορος), 3. Νικόλαος Γονιός (Ειδική Ολυμπιάδα)

BC3: 1. Γρηγόρης Πολυχρονίδης και s.a. Κατερίνα Πατρώνη (Αετοί Αθήνας),
2. Αναστασία Πυργιώτη και s.a. Ευτυχία Κυλιακούδη (Αετοί Αθήνας), 3. Άννα Ντέντα και s.a. Χριστίνα Ντέντα (Άγιος Χριστόφορος)

BC4: 1. Νίκο Βασίλι (Τυρταίος), 2. Νίκο Κωνσταντόπουλος (Μεγαλόνησος), 3. Άρτι Τσουκαλι (Τυρταίος)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x