Προτεινόμενα

Περισσότερα από €73.000 έχει μοιράζει η Oddsium - Kάλεσε τους φίλους σου για Απίθανα Κέρδη!

Η Oddsium συνεχίζει όλο τον Μάρτιο τον ανατρεπτικό διαγωνισμό Invite a Friend, και αποφάσισε να μοιράσει άλλα €10.000 μέχρι το τέλος του μήνα!

Πώς μπορείς να κερδίσει και εσύ; Είναι απλό - κάλεσε τους φίλους σου να γίνουν μέρος της δράσης και για κάθε 3 φίλους που προσκαλείς στην Oddsium εσύ κερδίζεις 100.

Κατέβασε την Oddsium!

Πώς να προσκαλέσεις τους φίλους σου:

Άνοιξε την εφαρμογή της Oddsium και πάτησε το Μενού στην αρχική οθόνη και πήγαινε στο Πρόσκληση φίλου  - Invite a friend.

Επίλεξε 3 φίλους από τη λίστα επαφών σου που είναι άνω των 21 ετών και δεν έχουν ήδη λογαριασμό στο Oddsium.

Τι πρέπει να κάνουν οι φίλοι σου:

Να κατεβάσουν την εφαρμογή της Oddsium και να εγγραφούν χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού που τους προσκάλεσες.

Να δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό σε έναν στοιχηματικό πάροχο που δεν έχουν λογαριασμό και να τοποθετήσουν ένα στοίχημα 10€ στον συγκεκριμένο πάροχο.

Τι Κερδίζεις:

Αφού οι τρείς φίλοι σου πληρούν τα παραπάνω κριτήρια, εσύ κερδίζεις €100 paysafecard! Και όσο περισσότεροι φίλοι, τόσο περισσότερα χρήματα!

Κάνε την εμπειρία του στοιχήματος ακόμη πιο συναρπαστική και μοιράσου τον κόσμο της Oddsium με τους φίλους σου. Κέρδισε όχι μόνο χρήματα αλλά και αξέχαστες στιγμές στον απίθανο κόσμο του στοιχήματος!

Η ΟDDSIUM είναι αδειοδοτημένος συνεργάτης των στοιχηματικών παρόχων και η χρήση της εφαρμογής επιτρέπεται για χρήστες άνω των +21.

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x