F1

Ραϊκόνεν: «Ο Πέρες με ώθησε στα κερμπ»

Με τον Σέρχιο Πέρες τα έβαλε ο Κίμι Ραϊκόνεν για την επαφή που είχαν κατά τη διάρκεια του γκραν πρι.

Στην επαφή που είχε με τον Σέρχιο Πέρες αναφέρθηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν στη συνέντευξη τύπου μετά το γρκαν πρι της Κίνας, στο οποίο πλασαρίστηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

O “Iceman” κατηγόρησε τον Μεξικανό πιλότο ότι τον έσπρωξε προς τα κερμπ κατά τη διάρκεια του προσπεράσματος, ενώ στη συνέχεια ο Ραϊκόνεν έπεσε στο πίσω μέρος της McLaren.

Ωστόσο, η ζημιά στο μονοθέσιο του Φινλανδού δεν ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τον αγώνα και να πάρει αρκετούς βαθμούς, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

«Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα μας ήταν καλό. Προφανώς και θέλαμε τη νίκη. Μετά την κακή εκκίνηση το μονοθέσιο είχε καλή απόδοση», δήλωσε ο Ραϊκόνεν, για να αναφερθεί στη συνέχεια στην επαφή που είχε με τον Σέρχιο Πέρες.

«Κατά την προσπέραση στον Πέρες εγώ ήμουν δίπλα του και στη συνέχεια με έσπρωξε στα κερμπ. Προσπάθησα να τον αποφύγω και μετά τον χτύπησα με αποτέλεσμα να πληγώσω την μπροστινή αεροτομή μου, η οποία ευτυχώς δεν έπαθε μεγάλη ζημιά. Όπως και να έχει πήραμε αρκετούς βαθμούς και θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x