F1

Ρόσμπεργκ: «Σκληρό αυτό που έγινε…»

Απογοητευμένος από την εφιαλτική εξέλιξη που είχε για τον ίδιο το Grand Prix της Σιγκαπούρης εμφανίστηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ κάνοντας λόγο για πρόβλημα αξιοπιστίας της Mercedes.

Απαρηγόρητος ήταν ο Νίκο Ρόσμπεργκ, αφού λόγω ενός ηλεκτρονικού προβλήματος εγκατέλειψε το Grand Prix της Σιγκαπούρης πολύ νωρίς και είδε τον Λιούις Χάμιλτον να κερδίζει και να του παίρνει την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα.

«Είναι πολύ άσχημο αυτό που μου συνέβη και πολύ σκληρό. Δεν κατάφερα καν να βγω από το γκριντ. Ήλπιζα ότι η ομάδα θα μπορούσε να διορθώσει το πρόβλημα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Δυστυχώς δεν κατάφερα να συνεχίσω», δήλωσε ο Γερμανός πιλότος της Mercedes.

«Το τιμόνι δεν λειτουργούσε κι έτσι όλο το μονοθέσιο είχε πρόβλημα. Πρέπει να βρούμε τι έφταιξε γιατί αυτό είναι ένα πρόβλημα αξιοπιστίας του μονοθεσίου. Είχαμε αρκετά τέτοια φέτος και είναι η αδυναμία μας. Πρέπει να το εξετάσουμε σε βάθος και να κάνουμε το μονοθέσιό μας 100% αξιόπιστο. Δεν έχει κανένα νόημα να φωνάζουμε, απλά πρέπει να το διορθώσουμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x