Επικαιρότητα

Σε διαμαρτυρία κατά του Τραμπ πήρε μέρος η Μαλία Ομπάμα

Σε διαμαρτυρία κατά των σχεδίων το Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την δημιουργία ενός μεγάλου αγωγού πετρελαίου στην Νότια Ντακότα πήρε μέρος η Μαλία Ομπάμα.

Σε διαμαρτυρία κατά των σχεδίων το αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την δημιουργία ενός μεγάλου αγωγού πετρελαίου στην Νότια Ντακότα πήρε μέρος η Μαλία Ομπάμα, κόρη του τέως προέδρου των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό τύπου, η 18χρονη Μαλία παρακολουθούσε το κινηματογραφικό φεστιβάλ του Sundance στην Γιούτα και πήρε μέρος στην διαμαρτυρία για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την ανάπτυξη του αγωγού Dakota Access, ενός έργου που ο πατέρας της είχε αρνηθεί να πραγματοποιηθεί.



Την παρουσία της Μαλία Ομπάμα στη διαμαρτυρία και την εκδήλωση αποκάλυψε η ηθοποιός Σαϊλίν Γούντλεϊ, σε συνέντευξή της στο Democracy Now.

"Ηταν εκπληκτικό που είδα τη Μαλία. Ηταν εκπληκτικό που είδα έναν νέο άνθρωπο, μια γυναίκα να φεύγει από την οικογένειά της και να έρχεται από μόνη της και συμμετέχει στην δημοκρατία με δική της επιλογή" είπε η Σαϊλίν Γούντλεϊ.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x