bwinΣΠΟΡ FM

Ντέμης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συνέντευξη στον bwinΣΠΟΡ FM που είπα αντίο στην ΑΕΚ»!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε και… ευχήθηκε στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για τα γενέθλια του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και θυμήθηκε την ιστορική συνέντευξη του 2003, όταν ανακοίνωσε το «αντίο» του στην ΑΕΚ!

Μια στενάχωρη, όπως τη χαρακτήρισε, αλλά και ιστορική στιγμή θυμήθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος μίλησε και… ευχήθηκε στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για τα 26α γενέθλια του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Ντέμης, που πέρασε, φυσικά και σαν παραγωγός από την κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας, αναφέρθηκε στη συνέντευξη του 2003, όταν ανακοίνωσε στους 94,6 το «αντίο» του στην ΑΕΚ και τη μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

«Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, ήταν στενάχωρη αυτή η συνέντευξη. Μου έχει μείνει. Ο ΣΠΟΡ FM είναι αθλητικά στο ραδιόφωνο, είναι συνώνυμο των σπορ, με συνέπεια μέσα στον χρόνο», είπε μεταξύ άλλων ο Ντέμης, με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο να του θυμίζει ότι σε εκείνον έδωσε και την τελευταία του συνέντευξη ως παίκτης, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Ελλάδας με τη Γαλλία στον προημιτελικό του αξέχαστου EURO 2004!

Ακούστε όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x