Γενικά

Άλι: «Θα θυμάμαι με σεβασμό τον Φρέιζερ»

Οι διαφορές τους εντός κι εκτός ρινγκ ήταν μεγάλες, αλλά η είδηση του θανάτου του Τζο Φρέιζερ δεν άφησε ασυγκίνητο τον μεγάλο του αντίπαλο, Μοχάμεντ Άλι. «Ο κόσμος έχασε έναν σπουδαίο πρωταθλητή. Θα τον θυμάμαι πάντα με σεβασμό και θαυμασμό. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα», δήλωσε ο Μοχάμεντ Άλι.

Οι διαφορές τους εντός κι εκτός ρινγκ ήταν μεγάλες, αλλά η είδηση του θανάτου του Τζο Φρέιζερ δεν άφησε ασυγκίνητο τον μεγάλο του αντίπαλο, Μοχάμεντ Άλι.

«Ο κόσμος έχασε έναν σπουδαίο πρωταθλητή. Θα τον θυμάμαι πάντα με σεβασμό και θαυμασμό. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα», δήλωσε ο Μοχάμεντ Άλι για τον εκλιπόντα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Οι δυο τους συνέθεσαν το πιο ιστορικό ζευγάρι αναμετρήσεων στην ιστορία της πυγμαχίας. Αναμετρήθηκαν τρεις φορές, με τον Φρέιζερ νικητή στην πρώτη και τον Άλι στις δύο τελευταίες.

Ο Τζορτζ Φόρμαν, που εκθρόνισε τον Φρέιζερ το 1973 και μαζί με τον Μοχάμεντ Άλι ήταν ο μόνος που κατάφερε να κερδίσει τον αποθανόντα, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον μεγάλο του αντίπαλο. «Καληνύχτα Τζο Φρέιζερ. Σε αγαπώ καλέ μου φίλε», ανέφερε στη σελίδα του στο Twitter.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x