Business and sports

Πρόσβαση στη βάση στατιστικών του ΝΒΑ

Οι φίλοι του σπορ κάνοντας χρήση της εφαρμογής θα μπορούν να αναζητήσουν οποιοδήποτε στατιστικό δεδομένο για κάθε παιχνίδι από την περίοδο 1946/47.

Την δημιουργία μίας νέας εφαρμογής για τους φίλους του μπάσκετ, που θα τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση στην βάση στατιστικών δεδομένων του ΝΒΑ, ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα το ΝΒΑ καθώς και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες δημιουργίας υπολογιστικών προγραμμάτων, η SAP που έχει μία στενή και πολύπλευρη συνεργασία με το ΝΒΑ.

Η εφαρμογή που βρίσκεται στην διεύθυνση NBA.com/stats έρχεται σαν αποτέλεσμα της συμφωνίας που έκανε τον Ιούλιο το ΝΒΑ με την SAP που όρισε την εταιρεία λογισμικού, ως τον επίσημο φορέα στατιστικής ανάλυσης των αγωνιστικών δεδομένων του παιχνιδιού των αστέρων.

Οι φίλοι του σπορ κάνοντας χρήση της εφαρμογής θα μπορούν να αναζητήσουν οποιοδήποτε στατιστικό δεδομένο για κάθε παιχνίδι από την περίοδο 1946/47. Τελευταίες μελέτες μάρκετινγκ δείχνουν ότι το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των φιλάθλων για τα στατιστικά δεδομένα, ισχυροποιεί την σχέση τους με το σπορ.

Χρίστος Χαραλαμπόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x