Μαχητικά Αθλήματα

Βίντεο του ιδιοκτήτη του UFC Ντάνα Γουάιτ να χτυπά τη σύζυγό του-Δημόσια συγγνώμη

Ο Ντάνα Γουάιτ καταγράφηκε να χαστουκίζει με δύναμη τη σύζυγό του και απολογήθηκε.

Το σκανδαλοθηρικό δίκτυο TMZ δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Ντάνα Γουάιτ, ιδιοκτήτη του UFC, να χαστουκίζει με δύναμη τη σύζυγό του αφού πρώτα εκείνη τον είχε χτυπήσει, στη διάρκεια ενός πάρτι για την πρωτοχρονιά στο Κάμπο Σαν Λούκας του Μεξικού. Το χτύπημα του πετυχημένου επιχειρηματία στην επί 30 χρόνια σύζυγό του ήταν πολύ σφοδρό, με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων θαμώνων.

Ο Ντάνα Γουάιτ βγήκε με βίντεο να απολογηθεί για την συμπεριφορά του. «Δεν υπάρχει ποτέ καμία δικαιολογία για έναν άνδρα να χτυπήσει μια γυναίκα. Είναι μια πολύ άσχημη στιγμή, νιώθω ντροπή αλλά περισσότερο ανησυχώ για τα τρία μας παιδιά. Από την ώρα που βγήκε το βίντεο αυτό, εστιάζω περισσότερο στην οικογένειά μου. Ο καθένας έχει την άποψή του και οι περισσότεροι έχουν δίκιο στην περίπτωσή μου. Να μην χτυπάτε ποτέ μια γυναίκα! Με την σύζυγό μου αγαπιόμαστε πολύ και είμαστε μαζί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά και ήταν μια από αυτές τις ατυχείς καταστάσεις. Το αλκοόλ έπαιξε ρόλο, αλλά δεν συνιστά δικαιολογία. Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν κάτι τέτοιο και ανησυχώ μόνο για τα παιδιά μου τώρα. Για μένα η οικογένειά μου είναι πάνω από όλα, η γυναίκα μου και τα παιδιά μου», ανέφερε.

Θέση για το συμβάν πήρε και η σύζυγός του, Άννα Γουάιτ. «Με τον Ντάνα είμαστε παντρεμένοι εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Το να πω ότι μια τέτοια κίνηση δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα του, είναι λίγο. Δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν κάτι τέτοιο. Δυστυχώς είχαμε πιεί και οι δύο πολύ και το πράγμα ξέφυγε και από τους δυο ματς. Μιλήσαμε γι’ αυτό ως οικογένεια και απολογηθήκαμε ο ένας στον άλλο. Ελπίζω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας, για χάρη των παιδιών μας», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x