Κολύμβηση

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Έβδομη στον τελικό 50μ πεταλούδα η Ντουντουνάκη, όγδοος στα 50μ ελεύθερο ο Γκολομέεβ

Στην έβδομη θέση του τελικού των 50μ πεταλούδα τερμάτισε η Άννα Ντουντουνάκη, ενώ ο Κρίστιαν Γκολομέεβ ολοκλήρωσε στην όγδοη θέση τις προσπάθειές του στον τελικό των 50μ ελεύθερο.

Παρότι αρχικά δεν πήρε την πρόκριση, μετά την απόσυρση της Κινέζας, Γίτινγκ Γιου, η Άννα Ντουντουνάκη συμμετείχε ως επιλαχούσα στον τελικό των 50μ πεταλούδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και μέλος της team future της bwin, τερμάτισε στην έβδομη θέση και σε χρόνο 25.89, με το χρυσό μετάλλιο να πηγαίνει στην Σάρα Σέρστριεμ (24.63), ενώ στο βάθρο ανέβηκαν επίσης Μέλανι Ενίκ από τη Γαλλία (25.44) και Φαριντά Οσμάν από την Αίγυπτο (25.67).



Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ αγωνίστηκε για έκτη φορά σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, χωρίς όμως να έχει το αποτέλεσμα που θα ήθελε, αφού κατετάγη όγδοος στα 50μ ελεύθερο.

Ο Ελληνας πρωταθλητής δεν έκανε καλή εκκίνηση και αυτό τον επηρέασε, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του σε χρόνο 21.84. Πρώτος ήταν ο Ουκρανός, Βλάντισλαβ Μπουκόφ, με 21.44, δεύτερος ο Αυστραλός Κάμερο Μακέβοι και τρίτος ο Βρετανός Μπέντζαμιν Πράουντ.

21.44

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x