Χάντμπολ

Ανακοίνωσε Πετκόβσκα η ΑΕΚ

Στην ομάδα χάντμπολ γυναικών της ΑΕΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Ντραγκάνα Πετκόβσκα, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης η Ερασιτεχνική.

Χαντμπολίστρια της ΑΕΚ έγινε την Πέμπτη η Ντραγκάνα Πετκόβσκα. Η Ερασιτεχνική Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση της 27χρονης διεθνούς τερματοφύλακα από τη Βόρεια Μακεδονία για τον επόμενο χρόνο.

Η Πετκόβσκα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στη Σερβία με τη φανέλα της Γιαγκοντίνα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Ντραγκάνα Πετκόβσκα. Η 27χρονη (12/06/1996) διεθνής τερματοφύλακας, ύψους 1,74 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Η Ντραγκάνα Πετκόβσκα αποτελεί μία από τις κορυφαίες τερματοφύλακες των Σκοπίων.

Από το 2014 έως το 2017, αγωνιζόταν με τη φανέλα της Βαρντάρ, με την οποία συμμετείχε και στο EHF Champions League τις σεζόν 2014-15 και 2015-16, καθώς και στο Challenge Cup 2016-17. Το 2017 πήρε μεταγραφή για την τουρκική Άρντεσεν, ενώ ακολούθησε το πέρασμά της από το πρωτάθλημα της Δανίας με τις Σίλκεμποργκ και Σοντερίσκε και της Σερβίας με την Γιαγκοντίνα.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των Σκοπίων.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ντραγκάνα Πετκόβσκα δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μία πρόκληση για εμένα και πιστεύω ότι μαζί θα κάνουμε καλή δουλειά και θα έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν. Γνωρίζω ότι οι φίλαθλοι στην Ελλάδα και ειδικά στην ΑΕΚ είναι… τρελοί σε όλα τα σπορ. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω και να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές νίκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x