Θαλάσσια Σπορ

Ιστιοπλοΐα: Πολύ καλές εμφανίσες από Καραχάλιου και Μπουγιούρη στο Λέιζερ της Πολωνίας

Η Βασιλεία Καραχάλιου και ο Αντώνης Μπουγιούρης έκαναν την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ.

Η Βασιλεία Καραχάλιου και ο Αντώνης Μπουγιούρης έκαναν την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ που ολοκληρώθηκε στο Γκντανσκ της Πολωνίας

Στα Ράντιαλ γυναικών έγιναν 12 ιστιοδρομίες και η Βασιλεία Καραχάλιου προσπάθησε πολύ για το χάλκινο μετάλλιο, όμως τελικά έμεινε στην 4η θέση με 80 βαθμούς σε σύνολο 54 σκαφών του χρυσού στολίσκου.

Η Αθανασία Φακίδη τερμάτισε 37η με 228 βαθμούς. Η Ναταλία Ταμβακίδου συμμετείχε στον αργυρό στολίσκο και μεταξύ 53 σκαφών πήρε την 18η θέση με 241 βαθμούς.

Στα Ράντιαλ ανδρών και μετά από 12 κούρσες ο Αντώνης Μπουγιούρης τερμάτισε 5ος με 65 βαθμούς σε σύνολο 30 σκαφών. Ο νεαρός Ιωάννης Μάντης πήρε την 30η θέση με 245 βαθμούς.

Στα Στάνταρντ έγιναν 11 ιστιοδρομίες και στον χρυσό στολίσκο των 63 σκαφών ο Δημήτρης Παπαδημητρίου τερμάτισε 19ος με 146 βαθμούς. Καλή θέση για έναν 20χρονο αθλητή σε αυτό το επίπεδο. Ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης κατέλαβε την 53η θέση με 291 βαθμούς. Ο Λουκιανός Ζαμίτ έτρεξε στον αργυρό στολίσκο των 63 σκαφών και τερμάτισε 37ος με 300 βαθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x