Γενικά

Ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ: Συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία και την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Την τιμή να γίνει ο πρώτος σύλλογος που θα συνδεθεί με τελετή Υποδοχής και Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας θα έχει η ΑΕΚ.

Μια ιστορική εκδήλωση (που συμπίπτει με τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή της) διοργανώνει η ΑΕΚ.

Το προσεχές Σάββατο (20/4) η «Ένωση» θα γίνει το πρώτο αθλητικό σωματείο που συνδέεται με Τελετή Υποδοχής και Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Η σχετική ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει:

«Η ΑΕΚ αποτελεί για έναν ολόκληρο αιώνα το μεγαλύτερο αθλητικό και κοινωνικό φαινόμενο της χώρας.

Η συμπλήρωση ενός αιώνα Ιστορίας συμπίπτει με το ύψιστο αθλητικό γεγονός της υφηλίου, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Με αφορμή αυτό, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ μέσω της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, με τη συμπαράσταση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, διοργανώνουν τελετή υποδοχής και αφής της Ολυμπιακής Φλόγας το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, ώρα 12:15.

Η Εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της λαμπαδηδρομίας των ΧΧΧΙΙΙ Ολυμπιακών Αγώνων “ΠΑΡΙΣΙ 2024” και συμπίπτει με τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 Χρόνια της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως.

Αποτελεί ιστορικό γεγονός ότι η ΑΕΚ ως Σύλλογος θα συμμετέχει σε αφή της Ολυμπιακής Φλόγας και μάλιστα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο λαμπαδηδρόμος και οι συνοδοί αθλητές που θα φέρουν την φλόγα στο Πάρκο, καθώς και ο λαμπαδηδρόμος και οι συνοδοί αθλητές που θα συνεχίσουν από το Πάρκο και για την επόμενη αλλαγή, θα είναι αθλητές και αθλήτριες της ΑΕΚ.

Η παρουσία όλων σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Πάρκο Μνημείου Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων

Λεωφ. Δεκελείας 117, Νέα Φιλαδέλφεια»


Ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ: Συμμετέχει στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x