Κολύμβηση

Στα ημιτελικά Γκολομέεβ και Ντουντουνάκη, αποκλείστηκε ο Μπίλλας - Πρόκριση για Βαζαίο, Μάρκο, Στάμου και Εγγλεζάκη

Την πρόκριση στα ημιτελικά στο Παγκόσμιο του Υγρού Στίβου εξασφάλισαν Ντουντουνάκη και Γκολομέεβ. Όπως και οι Βαζαίος, Μάρκος, Στάμου και Εγγλεζάκης στα 4x200 ελεύθερο.

Έφυγαν για τα ημιτελικά Ντουντουνάκη και Γκολομέεβ.

Την πρόκριση για την επόμενη φάση στο Παγκόσμιο του Υγρού Στίβου στην Ντόχα εξασφάλισαν οι δύο Έλληνες αθλητές το πρωί της Παρασκευής. Η Ντουντουνάκη, η οποία ανήκει στην Team Future της Bwin, τερμάτισε με επίδοση 26.26 στα 50 μέτρα πεταλούδα, πραγματοποιώντας την 13η καλύτερη επίδοση των προκριματικών, ενώ το απόγευμα θα διεκδικήσει παρουσία στον τελικό. Είχε προηγηθεί η πρόκρισή της στα ημιτελικά στα 100 μέτρα.

Σπουδαία διάκριση πέτυχε η ελληνική αποστολή στην Ντόχα, καθώς στο αγώνισμα των 4x200 ελεύθερο που αγωνίστηκαν οι Βαζαίος, Μάρκος, Στάμου και Εγγλεζάκης, η Ελλάδα πέτυχε δύο προκρίσεις.

Ο Γκολομέεβ με 21.70 πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά στα 50 μέτρα ελεύθερο, πραγματοποιώντας την 3η καλύτερη επίπεδο της προκριματικής φάσης. Την 24η έκανε ο Στέργιος Μπίλλας, με χρόνο 22.23 και έμεινε εκτός συνέχειας.



Στο αγώνισμα των 4x200 ελεύθερο, στο οποίο αγωνίστηκαν οι Βαζαίος, Μάρκος, Στάμου και Εγγλεζάκης, τα ελληνικά χρώματα πέτυχαν με έναν σμπάρο… δύο τρυγόνια. Αφού πέρασαν στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά παράλληλα εξασφάλισαν παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Το 07:09:90 ήταν η καλύτερη επίδοση της ημιτελικής φάσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x