Πόλο

Αφρουδάκης: «Στα μέτρα μας η Σερβία - Μας το χρωστάει η ιστορία»

Ακούστε τι δήλωσε ο Γιώργος Αφρουδάκης για την πρόκριση της στα ημιτελικά του στο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Την εκτίμηση πως η Εθνική μας ομάδα πόλο μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην Σερβία στον ημιτελικό και να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου έκανε ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο επικεφαλής της ελληνικής αποστολής και αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο επισημαίνοντας ότι η αντίπαλός μας στους «4» δεν είναι το ίδιο δυνατή όσο και τα προηγούμενα χρόνια ενώ ανέφερε με νόημα ότι η ιστορία χρωστάει κάτι στην ομάδας μας.

«Υπάρχει ενθουσιασμός για την πρόκριση και η Εθνική μας ομάδα έχει σταθεροποιηθεί στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Και ξέρετε είναι αυτό είχαμε ως στόχο και είναι το πιο δύσκολο πράγμα», ανέφερε η παλιά δόξα της ελληνικής υδατοσφαίρισης και πρόσθεσε:

«Μετά το ολυμπιακό μετάλλιο, η Εθνική μας έχει δείξει τις δυνατότητές της. Νομίζω ότι οι Ιταλοί θα ήταν πιο δύσκολη ομάδα και ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι ο Σέρβοι είναι το φόβητρο, αλλά η δική μου άποψη είναι πως το ματς είναι στα μέτρα μας. Είναι ίσως η ώρα μας και η σειρά μας να πάρουμε το ματς.
Η ομάδα ακόμη δεν έχει πιάσει το 100% στην απόδοσή της στο τουρνουά. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο 8λεπτο στο ματς με τις ΗΠΑ έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε και μια σημαντική απώλεια που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Του Βλαχόπουλου, ο οποίος μας λείπει και θα ήταν μία διαφορετική ομάδα, αλλά οι παίκτες μας προσπαθούν να καλύψουν την απουσία και το έχουν καταφέρει», τόνισε και πρόσθεσε:

«Δεν χωράει αμφισβήτηση. Το πόλο το αγαπάει ο Έλληνας. Και θα μπορούσε να είμαστε ακόμη πιο ψηλά... Δυστυχώς, όμως, μας λείπουν κολυμβητήρια. Έχουμε πρόβλημα, φανταστείτε το που θα κάνει προπόνηση η Εθνική ομάδα. Φέτος δεν είχαμε σταθερή βάση», ανέφερε και επεσήμανε ότι μεγάλο ρόλο στην επιτυχία που έχει η Εθνική μας ομάδα είναι η καλή δουλειά που γίνεται στους συλλόγους.

Ακούστε τι ανέφερε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x