Πόλο

«Λύγισε» από την Ουγγαρία η Ελλάδα και θα μονομαχήσει με τον Καναδά για την έβδομη θέση

Την ήττα με 9-10 γνώρισε από την Ουγγαρία η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών και θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Καναδά για την έβδομη θέση στο Παγκόσμιο.

Δεν τα κατάφερε και «λύγισε» από την Ουγγαρία η Εθνική πόλο γυναικών!

Η Ελλάδα ηττήθηκε με 10-9 από τις «Μαγυάρες» στο Παγκόσμιο της Φουκουόκα και βγήκε εκτός διεκδίκησης της 5ης θέσης και την Παρασκευή (28/07) θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Καναδά για τις θέσεις 7-8.

Η αναμέτρηση από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν απόλυτα ισορροπημένη, η Ουγγαρία έπαιρνε το προβάδισμα στα κρίσιμα σημεία και κατάφερε να πάρει τη νίκη στις λεπτομέρειες, με την Εθνική μας ομάδα να έχει σε πολύ καλή μέρα την Νίνου που πέτυχε τρία γκολ, αλλά και την Ελευθεριάδου που σημείωσε δυο τέρματα.

Η Ουγγαρία μπήκε πολύ δυνατά και άνοιξε το σκορ με την Φαραγκό, με την Ελλάδα να απαντάει μετά τα πρώτα τέσσερα λεπτά με γκολ της Ελευθεριάδου. Οι «Μαγυάρες» κατάφεραν να πάρουν ξανά κεφάλι στο σκορ με την Μαχιέ, όμως στο δεύτερο οκτάλεπτο η Νίνου με ωραίο γκολ έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία για το 2-2.

Η Εθνική μας ομάδα ενώ απαντούσε άμεσα στα γκολ δεν μπορούσε να πάρει το προβάδισμα και η Ουγγαρία που ολοκλήρωσε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ (4-3) κατάφερε με την Κέστελι να πάει στο +2 (5-3), με την Ελλάδα να βγάζει αντίδραση και να φέρνει το παιχνίδι σε ισορροπία με τις Πλευριτού και Μυριοκεφαλιτάκη αντίστοιχα (5-5).

Οι «Μαγυάρες» δεν μπορούσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα που αποκτούσαν μέχρι την κρίσιμη φάση στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου, όπου σκόραραν το 9-7 και στην τελευταία περίοδο διατήρησαν το +2 (10-8), μέχρι το γκολ της Νίνου για το τελικό 10-9 που δεν άλλαξε τίποτα στο τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ελλάδα - Ουγγαρία 9-10

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 4-5, 2-1

Ελλάδα: Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου 1, Φουντωτού, Ελευθεριάδου 2, Μ. Πλευρίτου, Ξενάκη, Νίνου 3, Τριχά, Σιούτη, Β. Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου

Ουγγαρία: Μάγκιαρι, Σίλαγκι, Βάλι, Γκουρισάτι 1, Μαχιέ 1, Πάρκες, Μάτε, Κέστελι 3, Λείμέτερ, Ριμπάνσκα, Φάραγκο 2, Γκάρντα 3, Νέσμελι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x