Πόλο

Σκουμπάκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Οικογενειακό το κλίμα στην Εθνική - Θέλουμε το χρυσό»

Δηλώσεις στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε ο σκόρερ του νικητήριου γκολ για την Εθνική μας στον προημιτελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος, Δημήτρης Σκουμπάκης!

Στον «αέρα« του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Μπάμπη Χριστόγλου, μίλησε ο χρυσός σκόρερ της Εθνικής μας στον προημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κόντρα στο Μαυροβούνιο, Δημήτρης Σκουμπάκης!

Ο Χανιώτης πολίστας αναφέρθηκε στα συναισθήματα που το προκάλεσε το νικητήριο γκολ που πέτυχε, μίλησε για τον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στη Σερβία, χαρακτήρισε οικογενειακό το κλίμα στην Εθνική, ενώ τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση της κορυφής!



Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τελευταίο γκολ που πέτυχε κόντρα στο Μαυροβούνιο: «Ωραίο συναίσθημα, πόσο μάλλον αφού το πέτυχα για την Εθνική ομάδα. Είναι κάτι το εξωπραγματικό».

Για το πώς βιώνει το ότι μέλος αυτής της ομάδας: «Τρομερό συναίσθημα και όταν έχεις φτάσει σε ένα σημείο να σκέφτεσαι μόνο τελικούς και να κοιτάς την κορυφή, είναι κάτι πολύ όμορφο και ευχαριστώ τον Θεό που είμαι καλά και βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα».

Για τη Σερβία και τον επερχόμενο ημιτελικό απέναντί τους: «Τους ξέρουμε. Είναι μια διαφορετική ομάδα τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι εξίσου επικίνδυνη. Δεν μπορούμε να τους υποτιμήσουμε. Εμείς με τις προσθήκες μας μείναμε ψηλά, ενώ αυτοί είχαν συνηθίσει στην κορυφή του κόσμου, αλλά μετά τις αλλαγές δεν κατάφεραν να παραμείνουν εκεί.».

Για το κλίμα στην Εθνική: «Είμαστε μια οικογένεια. Πάντα ήταν πολύ καλό το κλίμα στην Εθνική. Δεν έχουμε ντίβες, είμαστε όλοι ένα».

Για τον ρόλο του προπονητή: «Είναι εδώ πολλά χρόνια, γνωρίζει πολλούς από εμάς και από τον Ολυμπιακό. Οπότε είναι ευκολότερο όταν ξέρεις πολλούς παίκτες πολλά χρόνια».

Για το ποιος είναι ο στόχος ενόψει της συνέχειας:«Κοιτάμε πάντα το επόμενο παιχνίδι, αλλά αυτό που θέλουμε όλοι είναι το χρυσό, να πιάσουμε την κορυφή. Διψάμε για αυτό, δεν είμαστε χορτάτοι».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x