Πόλο

Στο τιμ της Βουλιαγμένης ο Κόχειλας

Στο τεχνικό επιτελείο της Βουλιαγμένης ανήκει από τη Δευτέρα ο Νικήτας Κόχειλας λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τις πισίνες.

Στο τεχνικό τιμ της Βουλιαγμένης ανήκει πλέον ο Νικήτας Κόχειλας. Οι «μπέμπηδες» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του διεθνούς περιφερειακού, πρώην άσου της ομάδας, λίγους μήνες μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΝΟ Βουλιαγμένης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νικήτα Κόχειλα.

Ο Νικήτας Κόχειλας αποφάσισε την περασμένη άνοιξη να κρεμάσει το σκουφάκι του έπειτα από μία μακρά και γεμάτη από σπουδαίες στιγμές αθλητική καριέρα. Πλέον, με τις γνώσεις, τις "παραστάσεις", αλλά και τη "δίψα" του για μεταλαμπάδευση των εμπειριών του, θα προσφέρει από άλλο πόστο στην ελληνική υδατοσφαίριση κι είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον έχουμε στην οικογένεια του Ν.Ο. Βουλιαγμένης.

Στην αθλητική του πορεία, ο Νικήτας Κοχειλας πέρασε από Εθνικό, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Υδραϊκό και Παλαιό Φάληρο με τα χρώματα του οποίου αποσύρθηκε κι από την ενεργό δράση.

Με τον ερχομό του στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, φαίνεται να συγκεντρώνεται ξανά η παρέα της ομάδας των Εφήβων, η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο, το 2001 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη.
Συγκεκριμένα, στους κόλπους του ΝΟ Βουλιαγμένης βρίσκονται ήδη οι Αρτίν Ελμισιάν (τεχνικός διευθυντής), Στέλιος Πρωτονοτάριος (προπονητής παίδων), Χρήστος Αφρουδάκης (υπεύθυνος υδατοσφαίρισης) και Γιώργος Χατζηδάκης (προπονητής νέων ανδρών και βοηθός στην ανδρική), οι οποίοι όλοι μαζί ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x