Πόλο

Πρόωρος… τελικός για τον Ολυμπιακό με την Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο

Την πρώτη του νίκη στα προημιτελικά του LEN Champions League θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Μπαρτσελονέτα, στο Παπαστράτειο.

Να σπάσει το… ρόδι στον Πειραιά θέλει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Μπαρτσελονέτα (20/3, 19:30, ΕΡΤ Sports 3) στο Παπαστράτειο, για τη δεύτερη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του LEN Champions League.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους νταμπλούχους Ελλάδας, ώστε να παραμείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης για το Final Four, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκαν 11-9 εκτός έδρας από τη Φερεντσβάρος. Στον αντίποδα, η ομάδα της Καταλονίας μπήκε με το… δεξί σ’ αυτή τη φάση, καθώς νίκησε 12-8 την Μπρέσια.

Από την πλευρά του, ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χέρβο Κόλιανιν, δήλωσε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για το Champions League. Γνωρίζουμε, ότι για να περάσουμε στο Final-4, πρέπει να κερδίσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια. Επιτέλους, η ομάδα προπονήθηκε σωστά τις τελευταίες μέρες και ελπίζουμε, ότι αύριο, με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα πετύχουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Παίζουμε με μια πολύ καλή οργανωμένη ομάδα, που παίζει χρόνια μαζί και θα χρειαστεί να είμαστε στο μάξιμουμ για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπρέσια υποδέχεται τη Φερεντσβάρος (20/3, 20:00).

Αναλυτικά οι δύο όμιλοι των «8»:
Α’ όμιλος
Προ Ρέκο 6β.
Νόβι Μπέογκραντ 6β.
Γιαντράν Σπλιτ 0β.
Μαρσέιγ 0β.

Β’ όμιλος
Μπαρτσελονέτα 3β.
Φερεντσβάρος 3β.
Ολυμπιακός 0β.
Μπρέσια 0β.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x