Στίβος

Η Έρρικα Πρεζεράκου δείχνει το χέρι της μετά από τον ακρωτηριασμό και στέλνει δυνατό μήνυμα

Τρία χρόνια και κάτι μετά από το ατύχημα και τον μερικό ακρωτηριασμό της, η Έρρικα Πρεζεράκου δείχνει το χέρι της και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία με το ακρωτηριασμένο της δάχτυλο. Ήταν στις 7 Αυγούστου του 2020, όταν σε διακοπές της στην Κύθνο έπαθε ένα σοβαρό ατύχημα, που της στοίχισε το ένα δάχτυλο στο δεξί της χέρι. Η άλλοτε πρωταθλήτρια του επί κοντώ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα δίνοντας κουράγιο σε ανθρώπους που πέρασαν ανάλογες περιπέτειες.

«Ήθελα τόσα να γράψω .. όμως μέσα μου μόνο αυτό στάθηκε … Συγχωράτε με αν κάνω λάθος … μα η παγκόσμια μέρα δεν αφορά τα άτομα που γεννήθηκαν η απέκτησαν αναπηρία αφορά όλους εμάς που είμαστε πολλές φορές μέσα μας ανάπηροι να αγκαλιάσουμε να αγαπήσουμε η να αποδεχτούμε κάθε τι το διαφορετικό που κοιτάμε μόνο το έξω και όχι την φλόγα της ψυχής μέσα .. Είναι για όλους εμάς αυτή η μέρα ηλιολουστα μου πλάσματα. Δεν ξερω αν σας είπα σήμερα πόσο πολύ σας αγαπώ;», έγραψε στην ανάρτησή της η Έρρικα Πρεζεράκου.

Σημειώνεται πως στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ψηφίστηκε περιφερειακή σύμβουλος από το ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά συγκεντρώνοντας 12.250 ψήφους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x