Μαχητικά Αθλήματα

Πρόεδρος ΕΟΠ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Σχεδόν εγκεφαλικά νεκρός ο 16χρονος - Να πέσει άπλετο φως»!

Ένα θαύμα περιμένουν όλοι στον χώρο της πυγμαχίας για τον 16χρονο αθλητή που δίνει μάχη με τη ζωή του, σύμφωνα με όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της ΕΟΠ, Χάρης Μαριόλης.

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση της υγείας του 16χρονου πυγμάχου ο οποίος λιποθύμησε μετά από σπάρινγκ που έκανε σε προπόνηση, αφού είναι σχεδόν... εγκεφαλικά νεκρός, σύμφωνα με όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της ΕΟΠ, Χάρης Μαριόλης.

«Πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει ένα θαύμα. Πρέπει να πέσει άπλετο φως πάνω στην υπόθεση και τις συνθήκες που επικρατούσαν στο προπονητήριο, χωρίς την παρουσία γιατρού. Ο σύλλογος δεν είχε άδεια για να γίνει όλο αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης θα ζητήσει παρέμβαση εισαγγελέα για να διαλευκανθούν τα αίτια του σοβαρού τραυματισμού. Ο άτυχος αθλητής, που πρόσφατα αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης, υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στον Ταύρο, όπου συνέβη το περιστατικό, υποστηρίζει πως χτύπησε το κεφάλι του κατά την πτώση που προκάλεσε η λιποθυμία. Άλλες πηγές αναφέρουν πως είχε προηγηθεί ένας σκληρός αγώνας με πυγμάχο που τον χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι, ωστόσο διαψεύδεται από το περιβάλλον του αθλητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x