Κολύμβηση

Η Τίτμους υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκων στην ωοθήκη

Η Αριάρν Τίτμους έδωσε τη μάχη της και βγαίνει νικήτρια.

Σε επέμβαση αφαίρεσης καλοήθων όγκων από την ωοθήκη της υποβλήθηκε η Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Αριάνε Τίτμους, όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram. Εξήγησε, μάλιστα, ότι οι όγκοι αυτοί ανακαλύφθηκαν τυχαία μετά από μία μαγνητική τομογραφία που έκανε για άσχετο λόγο (ενοχλήσεις στο ισχίο).

«Φυσικά, σε τέτοιες στιγμές το μυαλό σου πάει στο χειρότερο δυνατό σενάριο. Τρομοκρατήθηκα στην ιδέα ότι μπορεί να χάσω τη μία ωοθήκη μου ή ότι μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές που θα επηρέαζαν την επιθυμία μου να κάνω παιδιά κάποια μέρα. Παραταύτα, ήμουν από τις τυχερές» αναφέρει στην ανάρτησή της η Αυστραλή κολυμβήτρια, η οποία θα χρειαστεί να ξεκουραστεί για μερικές εβδομάδες πριν επιστρέψει στην προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Τίτμους κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 και στα 400 μέτρα ελεύθερο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, ενώ τον περασμένο Ιούλιο σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ στη δεύτερη απόσταση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα. Η μάχη της με την Αμερικανίδα σούπερ σταρ, Κέιτι Λεντέκι, αλλά και τη νεαρή Καναδέζα, Σάμερ ΜάκΙντος, έχει μετατρέψει την κούρσα των 400 μέτρων ελεύθερο στο πλέον αναμενόμενο αγώνισμα της κολύμβησης στους Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x