Βόλεϊ

Επεισόδια μετά το τέλος του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ – Τι γράφει το φύλλο αγώνα

Εκτόξευση αντικειμένων προς του παίκτες του ΠΑΟΚ και είσοδος των οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο αμαύρωσαν τον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ της Volleyleague που έγινε στο Ρέντη.

Χθες ήταν το περιστατικό με τον Χιμένες και τον Φιλίποφ, που άναψε τα αίματα μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Στον δεύτερο ημιτελικό, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ οι οπαδοί δεν κρατήθηκαν. Εκτοξεύτηκαν αντικείμενα προς τους παίκτες του Δικέφαλου από την εξέδρα, ενώ μικρή μερίδα κινήθηκε προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των ΜΑΤ για να αποχωρήσουν από το γήπεδο.α

Αναλυτικά τι γράφει το φύλλο αγώνα:

«Μετά το τέλος του αγώνα και μετά το χαιρετισμό των ομάδων η ομάδα του ΠΑΟΚ πήγε στον πάγκο της (από την πλευρά των οπαδών του ΟΣΦΠ)και τότε έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και με κατεύθυνση τους παίκτες του ΠΑΟΚ: 2 αναπτήρες, 2 ποτήρια καφέ και 1 μπουκάλι νερό.

Κατόπιν ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Τακουρίδης, συνοδευόμενος από παράγοντα του ΟΣΦΠ κινήθηκε προς την έξοδο, με σκοπό να δώσει δείγμα για αντιντόπινγκ κοντρόλ. Εκεί ήταν οπαδοί του ΟΣΦΠ, που τον εμπόδισαν και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω. Στη συνέχεια μια διμοιρία ΜΑΤ, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο συνόδεψε την ομάδα του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x