Βόλεϊ

Ολυμπιακός: «Προκλητικός ο ΠΑΟΚ, για μια ακόμη φόρα...»

Προκλητική συμπεριφορά των παικτών του ΠΑΟΚ, με χειρονομίες προς του φιλάθλους του Ολυμπιακού, κατήγγειλαν οι ερυθρόλευκοι, κατηγορώντας και τους αθλητικούς δικαστές, που δεν τους καλούν σε απολογία.

Προκλήσεις από τους παίκτες τους ΠΑΟΚ προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού κατήγγειλε ο σύλλογος του Πειραιά μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού των πλέι οφ της Volleyleague.

Οι ερυθρόλευκοι, στον σχολιασμό του ματς στην επίσημη σελίδα τους, αναφέρονται σε άσεμνες χειρονομίες και νοήματα των παικτών του δικέφαλου, ενώ χαρακτηρίζουν συνοδοιπόρους τους αθλητικούς δικαστές που δεν τους κάλεσαν σε απολογία.

Αναλυτικά, το απόσπασμα που κάνει λόγο για προκλητική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ:
«Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο τάι μπρέικ, δεν σταμάτησαν να προκαλούν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αυτή την φορά όχι μόνο δείχνοντας τα απόκρυφα τους αλλά και κουνώντας με νόημα το δάχτυλο προς την κερκίδα, για να “σωπάσουν”. Προκλήσεις που φυσικά δεν πρόκειται να σταματήσουν όταν κάθε φορά γίνονται μόνο επιπλήξεις από την πλευρά της ΕΣΑΠ προς τον ΠΑΟΚ, καθώς και ένας διαρκής “εξωραϊσμός” για την συμπεριφορά των Θεσσαλονικέων. Σαν να προσπαθούν να δικαιολογήσουν είτε το νεαρό της ηλικίας τους, είτε ότι διαθέτουν διαφορετικό ταπεραμέντο επειδή προέρχονται από άλλες χώρες. Φυσικά συνοδοιπόροι και οι αθλητικοί δικαστές... οι οποίοι αντί να καλέσουν σε απολογία αυτούς που προκαλούν με την συμπεριφορά τους το κοινό φίλαθλο αίσθημα, την Δευτέρα καλούν τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x