Βόλεϊ

Καλμαζίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Τσούζει όταν χάνεις 2-0 μέσα στην έδρα σου»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, o τεχνικός του θριαμβευτή ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, εμφανίστηκε καυστικός για τα επεισόδια στο τέλος, λέγοντας πως «είναι λογικό να… τσούζει όταν χάνεις 2-0 στην έδρα σου».

Σε πελάγη ευτυχίας, όπως είναι λογικό, από τη δεύτερη, σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού μέσα στου Ρέντη και το 2-0 στη σειρά, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» χαρακτήρισε «σπουδαία» την εμφάνιση και τη νίκη, ενώ τόνισε πως «η πρόκριση είναι ολόκληρη και όχι μισή. Αν δεν κάνουμε τρεις νίκες, δεν περνάμε. Μένει άλλη μία».

Για τα επεισόδια στο τέλος, με το… ντου ορισμένων «ερυθρόλευκων» οπαδών, αλλά και τα αμέτρητα μπουκάλια που δέχτηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Δυστυχώς, είχαμε πάλι επεισόδια… Αλλά δεν έγινε κάτι τραγικό. Κάποιοι, απλά, είναι λίγο πιο θερμόαιμοι. Είναι λογικό να τσούζει όταν χάνεις μέσα στην έδρα σου 2-0. Όπως έγινε με εμάς σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Καλμαζίδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, και για το αν ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τη μισή πρόκριση, είπε στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου: «Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Κάναμε μια σπουδαία εμφάνιση και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Η πρόκριση είναι ολόκληρη ή… καθόλου. Όχι μισή. Αν δεν κάνουμε τρεις νίκες, δεν προχωράμε. Μένει άλλη μία».

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Στους τελικούς του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου είχαμε ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα. Είναι θετικό ότι καταφέραμε και δείξαμε τέτοια ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το παιχνίδι! Παίξαμε αμφότεροι ένα πολύ έντονο παιχνίδι προχθές και φάνηκε σε όλους η ψυχική, κυρίως, κούραση. Είναι δύσκολο να αντλήσεις ενέργεια μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Στα τάιμ άουτ επικεντρώθηκα περισσότερο στο να σκεφτούμε πιο καθαρά, όχι σε θέματα τακτικής. Και οι απέναντι, φυσικά, ήταν κουρασμένοι».

Τέλος, για τα επεισόδια στο τέλος, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει για τα αποδυτήρια με συνοδεία ΜΑΤ, σημείωσε: «Δυστυχώς, είχαμε πάλι επεισόδια… Για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι λογικό να… τσούζει όταν χάνεις μέσα στην έδρα σου. Έτσι είναι το άθλημα. Όπως έγινε με εμάς στο Κύπελλο και στο Λιγκ Καπ. Δυστυχώς, είπαμε, υπάρχουν κάποιοι λίγο πιο θερμόαιμοι, που δεν το βλέπουν έτσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x