Βόλεϊ

Τζούριτς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ο Μίλων σε κάποια σημεία έπαιξε καλύτερα, αλλά μέτρησε η εμπειρία του Ολυμπιακού»

Ο Δημήτρης Τζούριτς μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 λίγη ώρα μετά την επική νίκη του Ολυμπιακού επί του Μίλωνα και την κατάκτηση του Κυπέλλου από τους «ερυθρόλευκους».

Η εμπειρία του Ολυμπιακού έκανε τη διαφορά στα κρίσιμα σημεία του τελικού, όπως επεσήμανε ο Δημήτρης Τζούριτς, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τους «ερυθρόλευκους» στον επικό τελικό με τον Μίλωνα.

Η ομάδα του Πειραιά έφυγε με το 17ο Κύπελλο της ιστορίας της από το Final-4 της Λάρισας, με τον 34χρονο αθλητή να αναλύει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την εξέλιξη του ματς.

Αναλυτικά, όσα είπε στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Λάρισα, Σταύρο Χονδροθύμιο:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Μίλων έδειξε για άλλη μια φορά ότι μπορεί να παίξει βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Όπως μας δυσκόλεψε στους ημιτελικούς, έτσι και σήμερα. Σε κάποια σημεία ο Μίλων έπαιξε καλύτερα από εμάς, στο τέλος με την εμπειρία μας κάναμε τη μικρή διαφορά και κερδίσαμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Μίλων πίεσε πολύ με το σερβίς τους το πρώτο σετ, στο δεύτερο ανεβήκαμε σταδιακά».

Όσο για την ανατροπή στο τελευταίο κρίσιμο σετ, ανέφερε: «Στο τάι μπρέικ πρέπει να είσαι δυνατός. Μέτρησε η εμπειρία. Το έχουμε ξαναζήσει κάποιοι από εμάς. Κάποιες φορές χάνεις, κάποιες φορές κερδίζεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x