Κολύμβηση

Χρήστου: «Δικαίωση το μετάλλιο - Πολύ όμορφη στιγμή στην καριέρα μου»

Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και δήλωσε πως είναι μια δικαίωση για τον ίδιο.

Σπουδαία στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό, αφού ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο. Με τον Έλληνα πρωταθλητή να δηλώνει πως το εν λόγω μετάλλιο είναι μια δικαίωση για τον ίδιο, αλλά και μια πολύ όμορφη στιγμή στην καριέρα του.

«Μετά την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης είναι μία δικαίωση. Μετέχω σε τελικούς από το 2019 στην Κορέα, οπότε στο τέλος αυτό που μένει είναι το μετάλλιο και το βάθρο. Τώρα για τον χρόνο πρέπει να μελετήσω τι δεν πήγε καλά και να τα διορθώσω όλα εν όψει του καλοκαιριού. Οπότε αυτός ο αγώνας είναι ένα μάθημα για μένα και μια πολύ όμορφη στιγμή της καριέρας μου γιατί είναι το πρώτο μου μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα», είπε αρχικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

«Μετά το χρυσό και το ασημένιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πιστεύω πως ήταν η ώρα για το μετάλλιο στο παγκόσμιο, γιατί είναι ένα πρωτάθλημα με ευκαιρίες, λόγω των απουσιών που υπάρχουν. Θεωρώ πως είμαστε σε κατάσταση και έτοιμοι να αρπάξουμε τις ευκαιρίες και να τις κάνουμε δικές μας, γιατί και οι ευκαιρίες αν μένουν μόνες τους δεν σημαίνει ότι θα τις εκμεταλλευτούμε αν δεν είμαστε προετοιμασμένοι.

Σε αυτή την αποστολή έχουμε πολύ καλό κλίμα και η αλήθεια είναι ότι είναι από τα καλύτερα που έχω ζήσει αυτά τα 10 χρόνια που είμαι στην κατηγορία ανδρών – γυναικών. Έχουμε δεθεί σαν ομάδα και έχουμε ένα υποστηρικτικό κλίμα, περνάμε όμορφες στιγμές που μεταδίδονται και μέσα στο νερό με τις επιδόσεις μας»
, κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x