WRC

Στη Hyundai o Χάνινεν

Ο Φινλανδός, Γιούχο Χάνινεν, θα είναι ο δεύτερος οδηγός της Hyundai το 2014.

Τον δεύτερο οδηγό της ανακοίνωσε η Hyundai ενόψει του πρωταθλήματος του 2014.

Ο Γιούχο Χάνινεν θα είναι ο ομόσταβλος του Τιερί Νουβίλ την επόμενη σεζόν με την ομάδα να ανταμείβει τον Φινλανδό οδηγό για την πολύ καλή δουλειά που έκανε στις δοκιμές του i20.

Ικανοποιημένος με την εν λόγω εξέλιξη εμφανίστηκε το αφεντικό της ομάδας, Μισέλ Ναντάν,

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Γιούχο. Ήταν ο πρώτος οδηγός που υπέγραψε με την Hyundai και ήταν και ο πρώτος, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη δοκιμή με το Hyundai i20 WRC. Έδειξε πίστη στη ομάδα μας», ήταν τα λόγια του αγωνιστικού διευθυντή της ομάδας, Μισέλ Ναντάν.

Ευχαριστημένος που θα συνεχίσει με την Hyundai είναι ο Γιούχο Χάνινεν, μετά τις δοκιμές που έκανε με την ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για το WRC.

«Με τιμά το γεγονός ότι επιλέχθηκα από την Hyundai για να είμαι ένας από τους οδηγούς τους για το δεύτερο i20 του 2014, συμπεριλαμβανομένου του ράλι της Σουηδίας, το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Δουλεύω με την ομάδα από το Μάιο σε ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ. Όλοι οι άνθρωποι στην ομάδα από την αρχή ήταν πολύ φιλικοί. Είναι ευχαρίστηση να δουλεύω με την ομάδα στις δοκιμές και πραγματικά σέβομαι την ευκαιρία που μου έδωσαν να οδηγήσω σε αγώνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x