Γενικά

Στην Μπρατισλάβα θα «κυνηγήσει» την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η εθνική γυναικών πινγκ πονγκ

Στην Μπρατισλάβα θα διεκδικήσει η Εθνική μας ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των γυναικών την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019.

Η κλήρωση του καθοριστικού, για τα τελευταία δέκα «εισιτήρια», σταδίου 2 των προκριματικών, είχε γίνει στις 19 Δεκεμβρίου, αλλά ήταν σε εκκρεμότητα σε ποιες πόλεις θα φιλοξενηθούν τα συνολικά πέντε γκρουπ. Πλέον αυτό ξεκαθάρισε σχεδόν σε όλα τα γκρουπ των ανδρών και των γυναικών και η Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος γνωστοποίησε επίσημα στις εθνικές ομοσπονδίες τους τόπους διεξαγωγής.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 18 και 19 Μαΐου. Η Ελλάδα βρίσκεται στο τέταρτο γκρουπ, έχει αντιπάλους τη Σλοβακία και την Ελβετία, συνεπώς θα κυνηγήσει την πρόκριση στο οικείο έδαφος της πρώτης.

Το στάδιο 2 περιλαμβάνει παιχνίδια με το σύστημα «ένας προς όλους» και θα κρίνει σε άνδρες και γυναίκες τα δέκα εναπομείναντα εισιτήρια για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Την πρόκριση για το European Team Championships, που θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο στη Ναντ, θα εξασφαλίσουν οι δύο πρώτες ομάδες από το κάθε γκρουπ. Συνολικά, στη γαλλική πόλη θα βρεθούν 24 εθνικές ομάδες ανδρών και 24 γυναικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x