Επικαιρότητα

Στο Εφετείο -αντί για τον Κορυδαλλό- η δίκη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Ένα χρόνο μετά την έναρξη της πολύκροτης δίκης των δολοφόνων του μουσικού διαπιστώθηκε η αντικειμενική αδυναμία διεξαγωγής της στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εφετείου Αθηνών θα διεξάγεται πλέον η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής, καθώς μετά από τις έντονες αντιδράσεις του τελευταίου διαστήματος διαπιστώθηκε η αντικειμενική αδυναμία διεξαγωγής της δίκης στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι μετά την «αποστολή σχετικού εγγράφου του προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου Αθηνών, το οποίο διαπιστώνει την αντικειμενική αδυναμία διεξαγωγής σε εύλογο χρόνο της δίκης για ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα και για άλλες αξιόποινες πράξεις μελών της Χρυσής Αυγής, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος αποφάσισε τον ορισμό της αίθουσας τελετών του Εφετείου Αθηνών για την εκδίκασή της».

Ακόμη, αναφέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης, ότι «σε περίπτωση δυσχερειών με πράξη του ίδιου του προέδρου η εκδίκαση θα μπορεί να μεταφέρεται σε άλλη κατάλληλη αίθουσα, όπως αυτή των φυλακών Κορυδαλλού».

Τέλος, επισημαίνεται ότι επικοινώνησε με τον κ. Παρασκευόπουλο ο πρόεδρος Ν. Δαύρος διευκρίνισε ότι «θα ληφθεί κάθε δυνατή μέριμνα για την επιτάχυνση της δίκης, με την εγγύηση διαφύλαξης όλων των διαδικαστικών όρων».

Πηγή; Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x