F1

Στο πλευρό του Ρόσμπεργκ ο Μάσα

Η κόντρα του Νίκο Ρόσμπεργκ με τον Λιούις Χάμιλτον καλά κρατεί και ο Φελίπε Μάσα πήρε το μέρος του Γερμανού πιλότου, τονίζοντας ότι θα είχε την ίδια αντίδραση στην φάση της προσπέρασης του Βρετανού.

Ξεκάθαρα υπέρ του Νίκο Ρόσμπερκ τάχθηκε ο Φελίπε Μάσα, ο οποίος υπερασπίστηκε το Γερμανό πιλότο στην κόντρα του με τον ομόσταυλό του στη Mercedes, Λιούις Χάμιλτον.

Ο Μάσα, ο οποίος την τριετία 2008 – 2011 είχε συγκρουστεί αρκετές φορές με τον Βρετανό οδηγό, δήλωσε ότι «όλοι στη θέση του Ρόσμπεργκ θα αντιδρούσαν το ίδιο, αν έβλεπαν κάποιον να προσπαθεί να τους προσπεράσει από την εξωτερική. Περιμένουμε λίγο στα φρένα, διαφορετικά ο αντίπαλος θα περάσει. Αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Πιστεύω δεν ήταν λάθος αυτό που έκανε. Μπορεί να ξεπέρασε λίγο τα όρια, όμως όλα έγιναν στο πλαίσιο διατήρησης της θέσης, οπότε δεν ήταν άδικο».

Όσον αφορά την ποινή δέκα δευτερολέπτων που επιβλήθηκε στον Ρόσμπεργκ, ο Μάσα σχολίασε ότι ήταν άδικη η απόφαση της FIA, αφού ο Γερμανός τιμωρήθηκε έτσι κι αλλιώς, τερματίζοντας στη τέταρτη θέση λόγω της σύγκρουσης. Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο, η τιμωρία επιβλήθηκε απλά για τυπικούς λόγους, χωρίς να υπάρχει κάτι αξιόποινο.

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x