Πόλο

Στον Πειραιά δεν έχει αντίπαλο!

Πρώτο ματς στο σπίτι του και νίκη για τον Ολυμπιακό που επιβλήθηκε 7-4 της Πριμόριε στον Πειραιά και έβαλε γερά τις βάσεις για πρόκριση στο Final-6 του Champions League.

Έβαλε τους… όρους του απ’ την αρχή και δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί (7-4) της Πριμόριε Ριέκα ο Ολυμπιακός, βάζοντας γερά τις βάσεις για πρόκριση στο Final-6 του Champions League πόλο ανδρών.

Μετά από δύο ισοπαλίες στη διοργάνωση στην Ουγγαρία με Έγκερ και στο Βερολίνο με την Σπαντάου, οι ερυθρόλευκοι ήθελαν τη νίκη που θα τους κρατήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά πήρε και σημαντική διαφορά τριών τερμάτων, που ενδέχεται να φανεί πολύ χρήσιμη στην πορεία της διοργάνωσης.

Κλειδί του ματς ήταν αναμφίβολα το πρώτο οκτάλεπτο, όταν με εξαιρετική άμυνα, αλλά και πολύ δυναμική επιθετική λειτουργία πήρε σαφές προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων.

Το μόνο που κατάφερε η Πριμόριε στο δεύτερο οκτάλεπτο ήταν να μειώσει στα τρία (5-2), ενώ στο τρίτο οκτάλεπτο άρχισε να πιέζει περισσότερο. Ο Ολυμπιακός έμεινε για αρκετά λεπτά μακριά απ’ το γκολ, με τους Κροάτες όμως να μην καταφέρνουν να το εκμεταλλευτούν.

Στην τέταρτη περίοδο οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, με την εξαιρετική αμυντική λειτουργία και τον Πάβιτς να αποκρούει ό,τι φτάνει στο τέρμα, πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 1-2, 2-2, 0-0

Ολυμπιακός: Πάβιτς 2, Φουντούλης 1, Ντόσκας 1, Μάλαρακ 2, Γεννηδουνιάς 1.
Πριμόριε: Ραντού 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Ετσενίκε 1, Σέτκα 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x