Γενικά

Στον τελικό του σουηδικού πρωταθλήματος η Στόρφορς της Τόλιου

Τις καλύτερες στιγμές της σε διασυλλογικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο εξωτερικό απολαμβάνει η Κατερίνα Τόλιου.

Η πολύ αξιόλογη παρουσία της στην πρώτη χρονιά στη Σουηδία «σφραγίζεται» πλέον και με το γεγονός ότι η ομάδα της, η Στόρφορς, βρίσκεται στο τελικό της Σούπερ κατηγορίας της χώρας. Στα ημιτελικά, απέκλεισε με δύο νίκες τη Μελαρένερτζι της Γεωργίας Ζαβιτσάνου και προκρίθηκε στον τελικό των πλέι οφ, όπου θα συναντήσει την πρωταθλήτρια Έσλοβ.

Ο πρώτος αγώνας γίνεται αύριο τη Δευτέρα στην έδρα της Στόρφορς. Είναι η τρίτη σερί φορά που θα δώσει το «παρών» στον τελικό και θα επιχειρήσει να φτάσει στο τρόπαιο, καθώς και τις δύο προηγούμενες χρονιές επικράτησε η Έσλοβ.

Εν τω μεταξύ, στον τελικό του πρωταθλήματος Τσεχίας ανδρών αναμένεται ν’ αγωνιστεί η Οστράβα του Παναγιώτη Γκιώνη, η οποία στα ημιτελικά των πλέι οφ έχει προβάδισμα δύο νικών.

Στον πρώτο αγώνα την περασμένη Τετάρτη, η Τόλιου νίκησε τη Σουηδέζα Κριστίνα Σέλμπεργκ με 3-1 σετ και τη Λιθουανή Έγκλε Στουκίτε με 3-2. Η Ζαβιτσάνου σημείωσε σπουδαία νίκη με 3-1 σετ κόντρα στην Αιγύπτια Ντίνα Μεσρέφ, ενώ έχασε από τη Λιθουανή
Λίνα Μισικονίτε με 3-0.

Την Παρασκευή στο δεύτερο ματς, η Τόλιου έκαμψε τη Σουηδέζα Μικαέλα Κάρλσον με 3-2 σετ. Η Ζαβιτσάνου έδωσε δύο αγώνες και με τις ίδιες αντιπάλους. Αυτήν τη φορά έχασε από την Αιγύπτια Μεσρέφ με 3-0 σετ και νίκησε τη Λιθουανή Μισικονίτε με 3-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x