Δελτία Τύπου

Συνεργασία Gillette και Mclaren Mercedes

H Gillette, η κορυφαία μάρκα για την ανδρική περιποίηση παγκοσμίως, ανακοινώνει την ευρύτερη συνεργασία της με τη McLaren Mercedes, μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία της Φόρμουλα 1.

Η συνεργασία καλύπτει την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η Gillette και η McLaren, που συμμερίζονται το πάθος για την καινοτομία και τη μηχανική ακριβείας, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα και συναρπαστική καμπάνια, δίνοντας έμφαση στον τρόπο που οι δύο μάρκες «δοκιμάζουν» τα όρια της τεχνολογίας. Με αυτή τη συνεργασία, η κατηγορία του ανδρικού ξυρίσματος θα ανεβάσει ταχύτητα! Οι οδηγοί της McLaren Mercedes Jenson Button και Kevin Magnussen θα αιχμαλωτίσουν το πάθος των ανδρών για τη Φόρμουλα 1 και θα μοιραστούν με εκατομμύρια άνδρες την εμπειρία ξυρίσματος της Gillette και την ανώτερη τεχνολογία.

Ως οι ειδικοί στην ανδρική περιποίηση και την υψηλή τεχνολογία, η Gillette και η McLaren καινοτομούν συνεχώς για να επιτύχουν μεγαλύτερη ακρίβεια και βελτιωμένη απόδοση. Η ύψιστη τεχνολογία ακριβείας και το πάθος για τη νίκη είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DNA και των δύο. Η Gillette και η McLaren είναι ηγέτες στη μηχανική βελτίωση, είτε αυτό αφορά στον σχεδιασμό των λεπίδων ώστε να είναι λεπτότερες κι από το μήκος κύματος του φωτός, ή την κατασκευή των εξαρτημάτων της μηχανής του αυτοκινήτου που είναι πιο μικρά και από την ανθρώπινη τρίχα.

Ο Eric Boullier, Διευθυντής Αγώνων στη McLaren Mercedes, δήλωσε: «Η Gillette είναι συνώνυμη με την εφαρμοσμένη μηχανική ακριβείας και την καινοτομία, αξίες ιδιαίτερα προσφιλείς στην McLaren, καθώς και εμείς προσπαθούμε να έχουμε τις καλύτερες επιδόσεις παγκοσμίως. Το γεγονός ότι μια παγκόσμια μάρκα, σαν τη Gillette, επέλεξε να συνεργαστεί με την McLaren Mercedes είναι επίσης μια αντανάκλαση της δύναμης και της ικανότητάς μας να αγγίζουμε εκατομμύρια φιλάθλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλο τον κόσμο»

«Η Gillette έχει αποστολή να προσφέρει το καλύτερο στους άνδρες και να τους κάνει να αισθάνονται και να είναι στα καλύτερά τους. Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε άλλον συνεργάτη που να μοιράζεται τις αξίες αυτές περισσότερο από τη McLaren Mercedes», σχολίασε ο Hossam Ashour, Vice President της Gillette για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. «Για περισσότερα από 40 χρόνια η McLaren καινοτομεί στην ανώτερη μηχανική και στην απόδοση. Αυτό την καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη για να τονίσουμε την πίστη μας στη σημασία της ακρίβειας, όσον αφορά το ξύρισμα».

Αντίστοιχα με τη McLaren Mercedes, η Gillette, σαν Επίσημος Συνεργάτης της, επιδεικνύει λεπτομερή σχεδιασμό σε κάθε μία από τις καινοτομίες της - από τη μηχανική και την τελειοποίηση των ξυραφιών μέχρι τη μικροσκοπική άκρη της λεπίδας. Αυτή η ακρίβεια είναι εκείνη που δίνει σε 800 εκατομμύρια άνδρες σε ολόκληρο τον κόσμο την καλύτερη απόδοση στο ξύρισμα, για να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η χρόνια δέσμευση της Gillette και η τεχνολογική υπεροχή στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων έχει οδηγήσει τη δημιουργία του πιο προηγμένου συστήματος ξυρίσματος – την ξυριστική μηχανή Gillette Fusion Proglide, που αποτελεί την εξέλιξη στην ακρίβεια και την απόδοση στο ξύρισμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x