Ελλάδα

Τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου στης Α1 μπάσκετ και θέλει να «κλείσει» θετικά την πρώτη φάση της σεζόν, ενόψει της έναρξη των πλέι οφ.

Έτσι, κόντρα στον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο στην Πυλαία, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου ευελπιστούν στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση και ει δυνατόν στη νίκη. Σε αυτό, ποντάρουν πολλά στη συμπαράσταση των φίλων τους, για αυτό εξέδωσαν τη Δευτέρα σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, ενημερώνοντας για τις τιμές τους και για τη διάθεσή τους μέσω ίντερνετ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το μεσημέρι της Δευτέρας (13/5) διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 και ώρα 7μ.μ. στο PAOK Sports Arena για την 26η αγωνιστική της Basket League.

Η γενική είσοδος στο PAOK Sports Arena για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός είναι 10 ευρώ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου, εκτός των θέσεων VIP.

Αναλυτικά, οι τιμές για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός είναι:

10€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου εκτός των VIP
15€ για τα VIP 5,6,7,8 (διαζώματα 108, 109, 110, 111)
25€ για τα VIP 1 & 4
50€ για τα VIP 2 & 3

Συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός μέσω Internet και πιο συγκεκριμένα:
Από την ιστοσελίδα www.viva.gr και στη διεύθυνση http://www.viva.gr/tickets/sports/paokbc-tickets/, όπου θα ακολουθήσετε μία απλή διαδικασία, χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Στο τέλος της διαδικασίας και, αφού αγοράσετε το εισιτήριό σας, θα εκτυπώσετε το σχετικό voucher, με την προσκόμιση του οποίου θα παραλάβετε από τα εκδοτήρια του γηπέδου το εισιτήριο για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Από την ιστοσελίδα www.omadanet.gr και στη διεύθυνση www.omadanet.gr/paokbc
Η διαδικασία είναι απλή: Ο χρήστης διαλέγει τον αγώνα που θέλει να παρακολουθήσει, επιλέγει το διάζωμα και τον αριθμό των εισιτηρίων και ολοκληρώνει την συναλλαγή του πληρώνοντας, με απόλυτη ασφάλεια, μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal.

Τα εισιτήρια διατίθενται χωρίς πρόσθετη χρέωση».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x