Stoiximan Super League

«Τα πάντα για να προστατέψουμε τον Γκατούζο»

Για πόλεμο από μερίδα του Τύπου στον Γκατούζο κάνει λόγο η διοίκηση του ΟΦΗ ξεκαθαρίζοντας πως αποτελεί τιμή για την ίδια η συνεργασία με τον Ιταλό τεχνικό και θα κάνει το παν για να τον προστατεύσει.

Ασπίδα προστασίας στον Τζενάρο Γκατούζο για τον πόλεμο-που όπως υποστηρίζει-δέχεται από μερίδα του Τύπου υψώνει η διοίκηση του ΟΦΗ με ανακοίνωσή της. Σε αυτή χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα που προκάλεσαν το ξέσπασμα του Ιταλού προπονητή ψευδή και καθοδηγούμενα, αναφέρει πως είναι τιμή η συνεργασία μαζί του και καθιστά σαφές πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τον προστατεύσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε ένα άνευ προηγουμένου «πόλεμο» από μερίδα του Τύπου, αλλά η σιωπή μας μέχρι σήμερα δεν σημαίνει αδυναμία, όπως εσφαλμένα έχουν συμπεράνει ορισμένοι.

Η μεγαλύτερη διάψευση σε όλα αυτά τα ψευδή και «καθοδηγούμενα» δημοσιεύματα ήρθε από τον ίδιο τον προπονητή με τον πιο κατηγορηματικό και παραστατικό τρόπο.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι η παγκόσμια ακτινοβολία του ως άνθρωπος του αθλητισμού αλλά κυρίως το γεγονός ότι είναι ένας Κύριος σε όλα του, απαιτεί σεβασμό από τους πάντες.

Για μας κύριοι είναι μέγιστη τιμή που ο Τζενάρο Γκατούζο είναι προπονητής του ΟΦΗ αλλά κυρίως είναι μέγιστη τιμή που ένας Άνθρωπος όπως ο Ρίνο βρίσκεται ανάμεσα μας. Και θα κάνουμε τα πάντα για να τον προφυλάξουμε από ανώνυμα, καθοδηγούμενα και ψευδέστατα δημοσιεύματα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x