Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Τεσσάρα Ολυμπιακού ...«Αθλητικές Κυριακές», μοντάζ στην ΕΤ3 και η κερδισμένη!

Από τα στούντιο της ΕΤ3 έγιναν τα μοντάζ των βίντεο που θα παίξουν στην αποψινή «Αθλητική Κυριακή»...

Στην εκπομπή που θα προβάλλε η ΕΤ3ι, περίπου στις 22.15, καλεσμένοι των Μαρίας Γκίκα, Νίκου Κορόβηλα και Νίκου Παγιωτέλη θα υπάρχουν δημοσιογράφοι που εργάζονταν στην ΕΤ3 πριν μπει το «λουκέτο» στην ΕΡΤ, όπως οι Γιάννης Δέλκος, Σταύρος Πετρακόπουλος.

Στην εκπομπή θα παίξουν και βίντεο, τα μοντάζ των οποίων έγιναν και γίνονται ακόμα στα στούντιο της ΕΤ3. Μέσα σε αυτά θα είναι και το συνολικό τρίλεπτο με τα στιγμιότυπα των αγώνων της Σούπερ Λίγκας. Θα πρέπει να τονιστεί ότι η διάρκεια της εκπομπής θα είναι περίπου μίας ώρας λόγω της συζήτησης που γίνεται στην Βουλή.

Μετά το τέλος της ονομαστικής ψηφοφορίας θα βγει και η «Αθλητική Κυριακή» της Δημόσιας Τηλεόρασης που, βέβαια, θα έχει σαν σημείο αναφοράς το μεγάλο παιχνίδι του Καραϊσκάκη, την ευρεία νίκη (4-0) του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ. Σε αυτό τον τομέα, βέβαια, η εκπομπή της ΔΤ στέκεται άτυχη απ' την συγκυρία, καθώς οι πολιτικές εξελίξεις, αναγκαστικά, βάζουν την αθλητική επικαιρότητα σε δεύτερο πλάνο,

Ο μεγάλος κερδισμένος είναι η Nova που καλύπτει πλήρως το ρεπορτάζ της αγωνιστικής, ενώ στο Action 24 οι καλεσμένοι σχολιαστές δίνουν το δικό τους ...χρώμα. Τέλος, ο ΣΚΑΙ με το «ΣΚΑΙ Γκολ» θα έχει την σκέψη του στην Βουλή, με την οποία (αν το απαιτήσουν οι συνθήκες) θα γίνει σύνδεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x