Αγγλία

Θέλει να μείνει Αγγλία ο Ράφα

Να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιο άλλο σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ επιθυμεί ο Ράφα Μπενίτεθ, μετά τη λήξη του συμβολαίου με την Τσέλσι το καλοκαίρι.

Η αποχώρηση του Ράφα Μπενίτεθ από το Στάμφορντ Μπριτζ είναι δεδομένη ακόμη και αν οι «μπλε» καταφέρουν να κατακτήσουν το Europa League ή το Κύπελλο Αγγλίας και εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο Τσαμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Κοιτάζοντας προς την επόμενη μέρα, ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Αγγλία και να αναλάβει κάποιον άλλο σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ. «Μου αρέσει να κερδίζω. Θέλω να διεκδικώ τρόπαια. Βρίσκομαι σε έναν κορυφαίο σύλλογο όπως η Τσέλσι και θα ήθελα να συνεχίσω να εργάζομαι σε κάποια κορυφαία ομάδα».

Την ίδια ώρα ο Ισπανός απάντησε στην κριτική του Ρέι Γουιλκινς (ο οποίος για σχεδόν μια δεκαετία μέχρι το 2009 εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στον σύλλογο) και ο οποίος κατηγόρησε τον Μπενίτεθ για το rotation που κάνει στην ομάδα θεωρώντας το υπεύθυνο για τον τραυματισμό του Ασλει Κόουλ τη Δευτέρα στον προημιτελικό με τη Μάν. Γιουνάιτεντ.

«Δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά αυτά τα σχόλια. Είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Έχω πτυχίο φυσικής αγωγής και μιλάω με πολλούς ανθρώπους σχετικά με τους τραυματισμούς όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο», απάντησε ο Μπενίτεθ.

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x