Πόλο

Θέλει νίκη και καλή εμφάνιση ο Ολυμπιακός

Μόνο τη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στο «Πέτρος Καπαγέροφ» την Τετάρτη για την έβδομη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο των ανδρών.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν και μια καλή εμφάνιση κόντρα στους Κροάτες στις 17:00, όπως και να παραμείνουν αήττητοι στον όμιλο.

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και τόνισε πως: «Η αξία της Γιουγκ μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί που θέλουν και οι δύο ομάδες. Αλλά και το γόητρο απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Η Γιουγκ είναι η ομάδα που έχει καταφέρει τα πάντα τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις στη διοργάνωση, αλλά και κυρίως να δείξουμε τη δυναμική μας και να συνεχίσουμε μέχρι τέλους με πιο πολλές απαιτήσεις».

Την αποστολή του Ολυμπιακού την αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Γούνας, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Πρέκας, Δημήτρης Νικολαΐδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x