Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Θρίλερ Champions-Europa League 2015-18!

Το θρίλερ καλά κρατεί στο θέμα του διαγωνισμιού της TEAM, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League την τριετία 2015-18. Τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά απ' όλους...

Όπως η «Στάση media» έγραψε προ ημερών, στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού πήραν μέρος η Nova, o OTE, η ΝΕΡΙΤ και ο ΑΝΤ1. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι, έστω και ανεπίσημα, αναμένονταν πως θα άφηναν τα κανάλια να διαρρεύσουν σήμερα (3/10) κάποια πράγματα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε (μέχρι τώρα), αλλά όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα όλα θα είναι γνωστά.

Το θρίλερ, λοιπόν, τουλάχιστον για τους φιλάθλους συνεχίζεται, αλλά ασφαλείς πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως τα δικαιωματα ουσιαστικά εχουν κλείσει και ότι απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες απ' την πλευρά της ΤΕΑΜ, ώστε να δοθεί το ΟΚ στα κανάλια να ...μιλήσουν.

Απ' αυτά, επίσης, που μαθαίνει η στήλη μπορούμε να γράψουμε πως δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις (ίσα-ίσα είναι το πιο πιθανό να συμβούν) όπως και το ότι το οικονομικό πλαίσιο θα αρμόζει στο κύρος των δύο διασυλλογικών διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ.

Πάντως, για να τα γράφουμε όλα, η μυστικοπάθεια αιτιολογείται, καθώς ένας απ' τους βασικούς όρους του διαγωνισμού είναι να τηρούν οι συμμετέχοντες σε αυτόν ένσν κοινό κώδικα. Και σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται η μυστικότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x